Incredibil! Simbolul malefic Illuminati, ochiul în piramidă, apare şi pe mormintele dintr-un cimitir părăsit din România!


Illuminati in cimitir 3Acum câteva săptămâni spuneam în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/priviti-ce-simboluri-pagane-si-ciudate-am-gasit-pe-niste-pietre-de-mormant-dintr-un-sat-uitat-de-lume-din-romania/) despre o serie de simboluri păgâne şi ciudate găsite pe nişte pietre de mormânt dintr-un sat din România. Unii cititori mi-au sugerat faptul că ele ar putea însemna învierea sufletului atunci când ajunge în paradis.

O tânără cititoare a site-ului, Teodora (îi mulţumesc din tot sufletul pe această cale!) ajunge zilele trecute tot într-un cimitir dintr-un sat destul de părăsit din România, aflat în apropierea oraşului Rm.Vâlcea. Ce credeţi că găseşte ea acolo? Cruci din lemn cu simbolul Illuminati, ochiul încadrat în piramidă!! Ce naiba…cum de a ajuns simbolistica Illuminati într-un loc uitat de lume?

Teodora mi-a spus că crucile de lemn din acel cimitir variază (ca dată a morţii) între 1910 şi 1980, marea majoritate a lor având pictat simbolul Illuminati pe ele. Aşadar, au o vechime de cel puţin 100 de ani! Întrebând din casă în casă, Teodora a aflat că pictorul care le realiza s-a mutat demult din sat şi nu se mai ştie nimic despre el. Da, era interesant dacă acel pictor era găsit şi întrebat de ce picta acel ochi Illuminati pe crucile de pe morminte. Teoria mea e că şi acel pictor s-a inspirat din primele cruci de lemn pictate (cele din 1910) şi, pur şi simplu, le-a preluat şi el ca model. Aş fi fost penibil să cred că un biet pictor de morminte de la ţară ar fi fost agent Illuminati… Se pare că la începutul secolului XX, în România simbolistica Illuminati a pătruns puternic, în mai multe domenii. Încerc să adun cât mai multe dovezi pentru a vedea cât de adâncă a fost această acţiune.

Illuminati in cimitir 2

Illuminati in cimitir 1

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO