O poză NASA din 1967 dezvăluie o navă spaţială extraterestră imensă şi o şosea incredibilă pe Lună!


O imagine incredibil de neobișnuită capturată de nava spaţială „Lunar Orbiter”, care a făcut mai multe fotografii ale Lunii în 1967, în pregătirea misiunii Apollo de pe Lună din 1968, a apărut on-line. Imaginea înfățișează un obiect foarte ciudat, care pare a fi aproximativ 15 km lungime, fiind situat în interiorul craterului Manlius.

Obiectul, care poate fi văzut destul de clar datorită iluminării Soarelui, i-a uimit pe observatori, deoarece el pare să fie un obiect artificial. Acest lucru i-a condus pe unii teoreticieni ai conspiraţiei să creadă că obiectul poate fi o navă spaţială extraterestră. Ei au sugerat chiar că această navă ar fi adevăratul obiect intenționat pentru a fi studiat în viitoarele misiuni lunare Apollo, fiind studiat foarte mult de către NASA, de-a lungul anilor.

Dar, detractorii acestei teorii au sugerat că imaginea nu este nimic mai mult decât o iluzie optică cauzată de o depresiune în craterul Manlius, de 30 de km lungime. Cu toate acestea, se observă clar contururile obiectului, care sunt iluminate de razele Soarelui, creând astfel umbre de-a lungul marginii craterului. Acest lucru ar sugera faptul că obiectul este într-adevăr unul solid și nu este un simplu truc al luminii.

Ceea ce este şi mai neobișnuit în legătură cu acest crater este porțiunea netedă a terenului, ceea ce pare să semene cu o anumită formă de drum. Unii spun că ar putea fi o formă de eroziune naturală pe suprafața Lunii, dar niciun fenomen natural nu ar putea crea o astfel de construcție pe suprafaţa Lunii.

nava-extraterestra-luna-1


Lasă un comentariu