O „bombă” de 30 de ani: este preşedintele american Donald Trump agent secret KGB? Iată care este adevărul…


Foto: wikipedia.org (Commons Creative – free) / lovendal.ro (prelucrare proprie)

Citeam o ştire în cotidianul „Daily Mail”, care citează o carte scrisă de ziaristul şi scriitorul american Craig Unger şi intitulată „Casa lui Trump, casa lui Putin ; istoria secretă a lui Donald Trump cu mafia rusă”. Cartea, apărută pe 14 august 2019, face o afirmaţie şocantă: faptul că actualul preşedinte american este agent al Moscovei încă din 1987.

Faptele ar fi următoare: în 1987, Donald Trump împreună cu soţia lui de atunci, Ivana, a fost în vizită la Moscova şi miliardarul american ar fi fost filmat în compania unor pros*tituate, moment de care agenţii secreţi sovietici ar fi profitat, şantajându-l şi , în final, determinându-l pe Trump să devină agentul lor.

Cine face această afirmaţie şocantă? Generalul maior KGB Kalugin, care între timp a emigrat în Statele Unite. Numai că este o mare problemă în legătură cu această afirmaţie: Kalugin nu aduce nicio dovadă concretă. În plus, se ştie că fostul general sovietic se află în cercul familiei Clinton şi al democraţilor americani, care vor să-l înlăture pe Trump prin orice mijloace.

Şi încă ceva: Trump este cunoscut ca fiind „afemeiat”. El a mai fost acuzat de-a lungul timpului că ar fi avut o mulţime de femei; de ce s-ar fi temut de un asemenea şantaj (faptul că a mers la pros*tituate), ca să devină informator KGB? Logica lipseşte cu desăvârşire din această carte şi se observă că ea este doar o nouă încercare nereuşită de a-i murdări reputaţia lui Trump…