Conexiunea naziştilor cu Tibetul… Hitler şi-a trimis ocultiştii pentru a-i descoperi pe călugării negri tibetani, care se hrăneau cu carne umană


Înainte de cel de-al doilea război mondial, precum şi în timpul războiului, naziştii au cheltuit o serie de resurse pentru a stabili originile rasei lor dragi, rasa ariană. Instituţia fondată pentru a duce la capăt această sarcină, dar şi alte studii oculte şi ezoterice, a fost Ahnenerbe, organizaţie creată de Heinrich Himmler în 1935. Ahnenerbe a condus o serie de studii arheologice şi culturale într-o serie de ţări şi teritorii ca Suedia, Finlanda, Iraq, Antarctica, Polonia şi Tibet.

Povestea oficială a celor 3 expediţii din Tibet a fost aceea de investigare a mitului conform căruia rasa ariană ar fi cucerit o mare parte din Asia şi Himalaya în urmă cu mii de ani în urmă. Unii cred totuşi că Himmler şi echipa sa ar fi căutat Shambala, un tărâm mitic situat în Himalaya. Există însă dovezi că naziştii au descoperit ceva. După căderea Berlinului, soldaţii sovietici au găsit sute de călugări budişti, îmbrăcaţi în uniforme SS, care se pare că s-au sinucis în masă. Niciunul din aceste trupuri n-au fost capabile să fie identificate, astfel că a ramas un mare mister cum au ajuns ei acolo, cine erau şi ce făceau.

Naziştii au găsit timpul şi fondurile necesare pentru a transporta transmiţătoare către cele mai îndepărtate locuri din Himalaya, în scopul menţinerii unui contact radio constant, lucru care a alimentat teza conform căreia naziştii au descoperit ceva foarte important în Tibet, sau, cel puţin se aflau în direcţia cea bună.

În anii 30, un academician german, pe nume Theodore Illion, în opera sa” Întuneric asupra Tibetului” descria faptul cum a descoperit o gaură în pământul Tibetului şi, după ce-a intrat în ea, a descoperit un oraş subteran de călugări. El spunea că aceştia ar fi „yogini negri”, ce urmăreau să controleze lumea prin proiecţie astrală şi telepatie. Illion s-a înspăimântat atunci când mâncarea care i s-a dat de către călugării negri ar fi fost mâncare umană! El ar fi reuşit să scape, şi, deşi a fost urmărit de călugări prin Tibet, a reuşit să ajungă în Germania, ţara sa natală.

Se spune că Hitler, la un an de la publicarea acestei lucrări (în 1937), şi-ar fi trimis cercetătorii săi din ocultism în zona descrisă de Illion. Hitler ar fi urmărit să realizeze un contact cu aceşti călugări-vrăjitori. Nu se ştie care a fost rezultatul, dar cu siguranţă acesta rămâne un mister încă nedescoperit…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO