Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Dezvăluire bombă a unui futurolog polonez: „Jucam un joc video, în 2018, în care se zicea că în China a apărut un virus ce afectează plămânii şi cauzează o pandemie globală!” Explicaţii pentru o asemenea „predicţie”!?

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + perlucrare proprie

Ce este futurologia? O cercetare sistematică și critică a problemelor legate de posibile dezvoltări viitoare. Se concentrează pe studierea legilor și metodelor noi de previziune a viitorului, dar futurologia nu este propriu zis o ştiinţă. Există un profesor de futurologie, David Kalisz, care este expert polonez în studiile viitorului și previziune și profesor la Paris School of Business. El a acordat un interviu interesant ziarului libertatea.ro, spunând la un moment următorul lucru (vorbind despre predicţia actualei pandemii de coronavirus):

„Jucam un joc video care a fost creat în 2017 în Noua Zeelandă și care avea o carte legată de o pandemie, pe care scria: ce-ar fi dacă virusul Ebola ar avea mutații și ar cauza o pandemie globală? Un alt joc pe care l-am jucat apoi, în 2018, creat de Institutul Viitorului din California, presupunea un scenariu – pare o nebunie azi – care zicea că în China există un virus care creează probleme respiratorii, ceva care ne afectează plămânii și cauzează o pandemie globală, ce facem? Toți râdeau, ziceau că n-o să se întâmple”

Foarte interesant… Nu ştiam că în 2018 exista un joc video, creat de Institutul Viitorului din California, şi care presupunea următorul scenariu: apare un virus din China, care provoacă probleme respiratorii, ce afectează plămânii, şi care cauzează o pandemie globală! Din China? Pneumonie? La nici 2 ani de adevăratul virus? Pot fi toate acestea previzionate prin futurologie!? Sau poate mai există şi următoarea alternativă (explicaţie): programarea predictivă. Adică, ni se bagă în subconştient, prin filme, jocuri video, cărţi etc., informaţii în conştient / subconştient, despre lucruri rele pe care păpuşarii lumii au de gând să ni le facă, pentru a ne obişnui cu ideea şi a nu fi luaţi prin surprindere, reacţionând astfel incontrolat…

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu