Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Îngerii căzuți sunt închiși în Antarctica și sunt încă în viață?


Un canal de știri israelian a produs și lansat un film cu titlul de „Îngerii căzuți sunt închiși în Antarctica și sunt încă în viață”. Şi nu, nu este o teorie a conspirației. E foarte interesant, deoarece majoritatea canalelor de știri nu doresc să se scufunde prea adânc în aceste speculații.

Din fericire, filmul a fost foarte frumos realizat. Producătorii au depus mult timp și efort în acest film, în special comentatorul Steven Ben-Nun, care vorbește despre propria sa experiență în studierea cărţii apocrife „Cartea lui Enoh”. Ea ne spune povestea despre cum Enoh a ajuns să fie intermediarul între îngerii căzuți și îngerii justiției. Cele două rase au fost în contradicție pentru că îngerii căzuți doreau să se înmulțească cu femeile umane, ceea ce a dus la naşterea giganţilor Nephilim.

Giganţii Nephilim i-au detronat pe îngerii căzuți, ei preluând baza îngerilor căzuți, muntele Hermon, aşa cum se afirmă în acest film. Potrivit producătorilor, îngerii căzuți sunt în prezent întemnițați undeva în Antarctica și trebuie să-i descoperim pentru a-i elibera sau a-i studia.


Lasă un comentariu