S-a produs într-un laborator secret din România primul fulger globular artificial, capabil să rezolve toată problema energetică a lumii, la costuri ridicol de mici?


Odată „criza energetică” din lume, care este una artificială, când globaliştii vor să reducă nivelul de carbon în lume, şi astfel să elimine o mare parte din sursele tradiţionale de energie (ca energia termică), se pune întrebarea: putem avea o sursă cu adevărat alternativă, care să producă energie cu costuri foarte mici şi nepoluantă? Există o teorie a conspiraţiei pe Internet, care ne spune că independenţa energetică se poate realiza doar prin tehnologia… fulgerului globular. Un fulger globular cu diametrul de 3cm produce cam 1MW putere, la temperatura camerei. Acesta e secretul din spatele tehnologiilor lui Nikola Tesla: fulgerul globular.

Conform aceleiaşi teorii a conspiraţiei, care a fost luată dintr-o carte, în România primul fulger globular a fost produs în 1988, la INCREST (Institutul de Aviaţie), de Dr. Constantin Bursuc. Se spune că un dispozitiv care produce fulgerul globular ar costa sub 50 de dolari pe cameră şi ar constitui sursa de energie pentru maşini, tractoare, nave comerciale, camioane. Aceasta este adevărata „energie liberă” şi nu diverse aranjamente de magneţi care produc doar câţiva kW.

Iată povestea primului fulger globular, creat la INCREST (vedeţi extrasele din cartea respectivă mai jos):

Un cercetător francez, pe nume Louis Proud, în cartea sa “Straniile dimensiuni electromagnetice: Ştiinţa inexplicabilului”, ajunge la următoarea concluzie despre fulgerele globulare: „Deşi unele globuri par a acţiona aleatoriu, totuşi unele “trădează” un comportament inteligent. Astfel, există cazuri în fulgerele globulare par a-i urmări pe oameni de-a lungul unui câmp sau a unor scări (…) “Mingile de foc” ar putea fi o formă de viață, cu o anumită inteligență extraterestră”. Poate că viața pe bază de ADN nu este singura formă de viață de pe Pământ. Dacă este așa, atunci suntmingi de foc” forme de viață bazate pe non-carbon? (…) De fapt, un număr de cercetători din domeniul ufologic văd în “fulgerele globulare”, dar şi în fulgere pământeşti drept o formă de viaţă bazată pe plasmă”.

 

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock