Farsa aselenizării din 1969 chiar s-a terminat? Un videoclip WikiLeaks ar demonstra că imaginile cu oamenii de pe Lună ar fi fost filmate într-un studio din Hollywood

  •  
  •  
  •  
  •  

Într-un videoclip postat pe Vimeo în luna mai 2021 şi intitulat BREAKING NEWS WikiLeaks released a fake Moon landing! Cut scenes filmed in Nevada desert!”, adică „NOUTĂŢI WikiLeaks publică o aselenizare falsă! Scene filmate în deşertul Nevada!”, se reia binecunoscuta teorie conform căreia în 1969 şi în anii următori, oamenii n-au ajuns pe Lună, adică n-au aselenizat niciodată.

Imaginile din acest videoclip sunt din deşertul Nevada şi arată cum s-a filmat aşa-zisa aselenizare din 1969 şi din anii următori.

Oricum, multe elemente arată că prima aselenizare din istoria omenirii (cea din iulie 1969) nu ar fi putut avea loc niciodată în realitate:

– În 2018, unul din astronauţii americani care ar fi ajuns pe Lună, Buzz Aldrin, răspundea la întrebările unei fetiţe: “De ce oamenii n-au mai ajuns pe Lună de atât de mult timp?” Răspunsul şocant al lui Buzz Aldrin a fost următorul: “Asta nu e o întrebare al unui copil de 8 ani. Asta e întrebarea mea; vreau să ştiu, dar cred că ştiu. Şi asta pentru că noi n-am ajuns acolo şi asta s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat şi ar fi frumos să ştim de ce nu s-a întâmplat. În viitor, dacă vrem să continuăm să facem ceva, trebuie să ştim de ce s-a oprit ceva în trecut pentru a merge mai departe. Banii sunt un lucru bun. Dacă doreşti să cumperi lucruri noi, să construieşti rachete şi să faci aceleaşi lucruri, toate acestea costă bani…” (citiţi mai multe AICI: Gata, farsa s-a terminat! Astronautul Buzz Aldrin, “al doilea om ajuns pe Lună” recunoaşte, fără să vrea, că aşa-zisa aselenizare umană din 1969 nu s-a realizat niciodată);

– Într-una din fotografiile publicate de NASA de la aşa-zisa selenizare se poate observa pe reflecţia vizorului a unuia dintre astronauţi care ar fi ajuns pe Lună o figură misterioasă care nu arată deloc a fi astronaut. Cine ar putea fi? Unii cred că e vorba de un bărbat care face parte din echipa de filmare care a înscenat, în studiourile de la Hollywood, aşa zisa aselenizare. Citiţi mai multe AICI: O reflecţie bizară în costumul unui astronaut care ar fi ajuns pe Lună în 1969 ar putea demonstra că aselenizarea n-a fost decât un fals;

blank– NASA recunoaştea că centura de radiaţii Van Allen, care înconjoară Pământul, este foarte periculoasă pentru sănătatea umană, iar, ca astronauţii să treacă mai departe spre călătoriile planetare şi stelare prin această centură, mai trebuie făcute cercetări în acest domeniu (vedeţi articolul meu din 2015 – Un inginer NASA recunoaşte clar că astronauţii încă n-au putut trece de centura de radiaţii Van Allen din jurul Pământului! Ce altă dovadă mai clară vreţi pentru a arăta că omul nu a ajuns pe Lună niciodată!?). Dacă NASA face cercetări în anul 2015 despre cum să treacă oamenii dincolo de centura de radiaţii Van Allen, cum de a reuşit s-o facă în 1969, fără probleme!? S-au teleportat cumva astronauţii ăia?

Dar cine ar fi putut “aranja” celebrele filmări de pe Lună cu astronauţi ca Edgar Mitchell sau Neil Armstrong? Nimeni altul decât faimosul regizor Stanley Kubrick (1928-1999), unul dintre cei mai mari regizori pe care le-a avut această planetă. Kubrick a realizat celebra peliculă “Odiseea spaţială 2001”, considerată de mulţi critici de artă drept “cel mai bun film SF al tuturor timpurilor”.

Despre posibila implicare a lui Kubrick în aşa-zisele aselenizări ale cosmonauţilor NASA am scris încă din anul 2013, în cadrul acestui articol: Un celebru cosmonaut rus susţine că o parte din filmările şi fotografiile din timpul aselenizării umane Apollo din 1969 au fost falsificate de către regizorul hollywoodian Stanley Kubrick! Cosmonautul rus Alexei Leonov, care, deşi crede că americanii au ajuns cu oameni pe Lună, totuşi el e de părere că o parte din filmările şi fotografiile de pe Lună au fost falsificate în favoarea NASA de către regizorul hollywoodian Stanley Kubrick!

BREAKING NEWS WikiLeaks released a fake Moon landing! Cut scenes filmed in Nevada desert! from Robert Paul on Vimeo.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page