Schimbări spectaculoase pe scena lumii au loc zilele acestea! Ce jocuri secrete se fac în spatele pandemiei?


Foarte interesant e ceea ce se întâmplă în întreaga lume în ultimele zile. Mai ţineţi minte că anul trecut (2020), mai multe autorităţi şi reţele sociale din întreaga lume blocau postări şi site-uri care „îndrăzneau” să nege originea naturală a noului coronavirus? Nu aveai voie să te întrebi dacă nu cumva acest coronavirus are o origine artificială, fiind realizat în laborator. Acum însă, lucrurile s-au schimbat radical.

La sfârşitul lui mai 2021, Facebook a anunţat că nu va mai şterge postările care spun că acest nou coronavirus şi-ar avea originea într-un laborator (Facebook no longer treating ‘man-made’ Covid as a crackpot idea). Pe 11 mai 2021, Anthony Fauci („eminenţa cenuşie” medicală de la Washington) declara că nu i se mai pare imposibil ca virusul să nu se fi dezvoltat în mod natural (Fauci ‘not convinced’ COVID-19 developed naturally). De ce „a întors-o ca la Ploieşti” (cum se spune la noi), pentru că timp de peste 1 an, Fauci spunea sus şi tare peste tot că noul coronavirus ar fi evoluat natural, nefiind nicio posibilitate ca el să fi scăpat dintr-un laborator?

Probabil că Fauci ştia că urmează un mare scandal, cel de săptămâna trecută, când peste 3.200 de pagini de e-mail-uri ale lui Anthony Fauci, din perioada ianuarie-iunie 2020 sunt date publicității de „BuzzFeed” și „Washington Post”, iar cea mai importantă dezvăluire este aceea că Fauci a fost informat despre probabilitatea foarte mare ca acest coronavirus să fi provenit din Laboratorul de la Wuhan.

Mergând pe acest trend, şi administraţia Biden a cerut serviciilor secrete americane pe 26 mai 2021 să își intensifice investigațiile în privința originii noului coronavirus și să verifice inclusiv posibilitatea ca virusul să fi scăpat dintr-un laborator (Statement by President Joe Biden on the Investigation into the Origins of COVID-19). Cu o zi înainte, pe 25 mai 2021, într-un consens suspect, Congresul SUA a votat încetarea finanțării de către Washington a oricăror cercetări de laborator pentru creșterea agresivității și transmisibilității virușilor, dar şi încetarea finanțării de către Washington a Laboratorului de Virusologie din Wuhan (Biden orders probe into origins of coronavirus, putting Wuhan lab-leak theory into new focus). Interesant e că Fauci a fost cel care susţinuse finanţarea Laboratorului de Virusologie de la Wuhan, de unde se bănuieşte că ar proveni noul coronavirus.

Aşadar, toate oalele se sparg în capul lui Fauci. Noua carte a lui Fauci, care trebuia lansată, a fost scoasă de pe Amazon (Fauci’s forthcoming book seemingly scrubbed from Amazon, Barnes & Noble amid backlash), principala sursă de vânzare. Ceea ce e clar – Fauci a intrat pe o listă neagră. Se ştie că Amazon este o corporaţie deţinută de miliardarul de stânga Jeff Bezos (care mai deţine şi cotidianul „The Washington Post”).

Ce s-a întâmplat de a avut loc o cotitură atât de dramatică în ideologia pandemiei? Cum de relaţiile între China şi noua administraţie de la Washinton s-au răcit atât de brusc? În 2020, fostul preşedinte Trump a fost călcat în picioare, pentru că a afirmat de la bun început că pandemia reprezintă un atac al Chinei asupra întregii lumi. Acum, miliardarii de stânga care s-au luptat împotriva lui Trump s-au sucit și încep să spună cam același lucru.

China era ideală pentru Marea Resetare Mondială; societatea chineză – un amestec de comunism și capitalism, de piață liberă și de tiranie socio-politică – servea drept model pentru societatea pe care doreau să o impună lumii Elita Globală, sub acoperirea pandemiei. Acum, nu mai e bună China? Oare ce s-a întâmplat în spatele uşilor închise?

Probabil că unii miliardari din Elita Globală nu se mai înţeleg între ei şi acum are loc o schimbare de macaz. Însă, să nu credeţi că PLAN-demia (transformata de EI din pandemie) s-a terminat…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO