Cel mai ciudat satelit din istoria omenirii este „satelitul extraterestru” Black Knight?


Unii spun că satelitul „Black Knight” („Cavalerul negru”) orbitează planeta noastră la fiecare 15 – 20 de ani, deoarece pare să ne spioneze pentru a ne asigura că nu ne depășim granițele. Satelitul a fost descoperit inițial în 1899, când inventatorul revoluționar Nikola Tesla însuși l-a observat de mai multe ori.

Dar el a fost în mare parte ignorat, până în 1954, când ziarele populare „St. Louis Post Dispatch” și „San Francisco Examiner” au postat despre asta, prezentând o privire imparțială asupra teoriei lui Tesla.

Dacă vă întrebați dacă „Black Knight” este real sau nu, cum se face că în anii ’60, Uniunea Sovietică și SUA au raportat faptul că o navă fără pilot, despre care nu știau nimic, a fost observată în spațiul cosmic în jurul Pământului? Însuşi Gordon Cooper (inginer aerospațial american, pilot de testare, pilot al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite și cel mai tânăr dintre cei șapte astronauți originali din Proiectul Mercur), a raportat că l-a observat, dar oficialii NASA au spus că totul s-a datorat halucinaţiilor pilotului, care s-a intoxicat cu o cantitate mare de CO2 provenind din naveta spațială în care se afla.

Cu toate acestea, următoarele imagini de mai jos au fost făcute de către naveta spațială NASA STS-88. Se pare că acestea ar fi primele imagini pe care le-am primit vreodată cu misteriosul Satelit Black Knight, dar cel mai probabil nu vor fi nici ultimele, deoarece, odată cu progresele tehnologiei, cel mai probabil vom descoperi că explorăm spațiul cosmic din ce în ce mai mult și suntem obligați să găsim din nou acest satelit misterios.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO