Există la Polul Sud un oraş subpământean nazist (Noul Berlin), cu o populaţie de 2 milioane de locuitori?


Cercetătorul Vladimir Terziski oferă detalii despre colonia nazistă de la Polul Sud. Germanii au început să exploreze serios Polul Sud cu portavioane în 1937. Nava Schwabenland a fost trimisă pe tărâmul reginei Maud, în sudul Africii de Sud, şi germanii şi-au aruncat din avioane steagurile cu zvastica proclamând pământul, întins cât tot continentul Europei, ca aparţinându-i celui de-al Treilea Reich. L-au denumit Noul Schwabenland.

În 1942, Marina Germană a desfăşurat o mare operaţiune secretă de evacuare pentru a muta oameni şi materiale, cu submarine şi nave, în baza secretă ce avea să devină ultimul bastion al Reich-ului. Câteva sute de mii de sclavi muncitori, dar şi cercetători au fost evacuaţi cu submarine şi nave la Polul Sud şi în colonii germane extinse în America de Sud pentru a continua experimentul nazist de a crea o societate a rasei pure.

Există zvonuri legate de existenţa unui întins oraş subpământean la Polul Sud cu o populaţie de două milioane de locuitori denumit Noul Berlin. Preocupările majore ale locuitorilor săi sunt ingineria genetică umană şi călătoriile în spaţiu.

Se spune că amiralul Byrd s-a întâlnit în secret cu lideri ai coloniei germane din Antarctica în 1947, după suferirea ruşinoasei înfrângeri, şi că ar fi încheiat un pact de coabitare între colonia germană nazistă de la Polul Sud şi guvernul SUA, încercând să schimbe tehnologie germană avansată pe materiale de bază în construit provenite din America.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO