Deţineau naziştii super-oraşe de înaltă tehnologie în junglele Americii de Sud?


Pe baza unor surse de foarte mare încredere, care susţin că un „ultim batalion” de soldaţi germani a scăpat cu ajutorul submarinelor în ultimele zile ale celui de-al doilea război mondial către Antarctica şi America de Sud, este posibil ca şi germanii să aibă superoraşe de înaltă tehnologie în junglele îndepărtate ale Americii de Sud.

Mai mulţi istorici militari, ca, de exemplu, col. Howard Buechner, autor al „Secrete ale lancei sfinte” şi „Cenuşa lui Hitler”, susţin că germanii îşi creaseră baze în Queen Maud Land, vizavi de Africa de Sud, în timpul războiului. Ulterior, abaţi germani, după unele rapoarte până la 100, duceau cercetători importanţi, aviatori şi politicieni la ultima fortăreaţă a Germaniei naziste. Doi dintre aceşti abaţi s-au predat în Argentina la trei luni după război. În 1947, Marina SUA a invadat Antarctica, mai cu seamă Queen Maud Land, avându-l la comandă pe amiralul Byrd.

Americanii au fost înfrânţi şi se spune că mai multe avioane de pe portavioane au fost doborâte de nave discoidale. Marina s-a retras şi nu s-a mai întors până în 1957. Conform cărţii Cronica din Akakor, publicată iniţial în germană de către jurnalistul Karl Brugger, un batalion german se refugiase într-un oraş subteran pe graniţele Braziliei şi Perului. Brugger a fost asasinat în 1981 în Ipanema, o suburbie din Rio de Janeiro.


Lasă un comentariu