Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Urma de picior a lui Dumnezeu” din Africa de Sud arată că în vechime au trăit giganţi de 7 metri înălţime

169

blankAm găsit pe YouTube două videoclipuri interesante, pe care le puteţi vedea la finalul articolului. În esenţă, este vorba de “urma de picior a lui Dumnezeu”, localizată în Africa de Sud, în estul regiunii Transvaal. Doi cercetători şi exploratori de artefacte, Michael Tellinger şi Klaus Dona, au vizitat acel loc şi au ajuns la concluzia că acesta ar putea fi un pas de gigant. Urma are o lungime de 1,2 metri, ceea ce înseamnă că persoana care ar fi făcut-o avea între 7 şi 7,5 metri înălţime. Această înălţime ar fi comparabilă cu oasele gigante care au fost descoperite în anul 1964 într-o vale din sudul Ecuadorului.

Tellinger crede că posibilitatea ca această piatră să fie erodată în mod natural este extrem de improbabilă şi, pentru aceasta, îl citează pe matematicianul Pieter Wagener de la Universitatea din Port Elisabeth care spune că “Există o mai mare posibilitate ca această formă să fi fost creată de către omuleţii verzi veniţi din spaţiul cosmic, cu ajutorul limbilor lor, decât ca ea să se fi format prin eroziune naturală.”

Cercetătorii cred că piatra a ajuns în poziţie verticală, datorită tectonicii platoului care a împins-o în sus. O asemenea piatră se crede că se formează atunci când magma răceşte crusta Pământului; forma pietrei, în jurul căreia par a fi urme de degete, sugerează faptul că un picior de gigant ar fi putut tras materialul asemenea unui noroi moale.

Cercetătorii cred că această urmă ar fi putut fi făcută în urmă cu 200 de milioane de ani.

În urmă cu ceva timp, scriam un articol (https://www.lovendal.ro/wp52/un-deget-urias-gasit-in-egipt-arata-ca-in-trecut-pe-pamant-au-trait-creaturi-gigantice-de-5-metri-inaltime/) în care prezentam dovada unui deget al unui gigant din Egipt, având 38 de centimetri lungime, ceea ce înseamnă că, păstrând proporţiile, el ar fi aparţinut unui gigant de 5 metri. Oare au existat aceşti giganţi în trecutul omenirii? Sunt ei acei uriaşi pomeniţi în Biblie, în mai multe versete, printre care şi în acesta de mai jos?

“Acolo am văzut noi şi uriaşi, pe fiii lui Enac, din neamul uriaşilor; şi nouă ni se părea că suntem faţă de ei ca nişte lăcuste şi tot aşa le păream şi noi lor”.” (Numerii 13:34)

Orgoni Crystal