Iată cum arătau extratereştrii reptilieni în antichitate, care îşi puteau schimba forma! Ei au fost sculptaţi de localnicii din Noua Guinee, o insulă îndepărtată din Oceanul Pacific!


figurine reptilieni 1Vechii locuitori din Noua Guinee (insulă situată în Oceanul Pacific) au creat mai multe reprezentări ale creatorilor lor, sub formă de figurine. Unele dintre ele sunt cu adevărat remarcabile. Lucrul acesta demonstrează că extratereştrii antici care au vizitat Noua Guinee?

Există mai multe legende şi mituri antice din Noua Guinee care spun despre cum zeii cu aspect ciudat au coborât din cer și au creat primii oameni. Se spune că aceste ființe cerești erau pe jumătate om, pe jumătate vultur și posedau capacitatea de a-şi schimba forma. Interesant e faptul că şi despre Iisus Hristos s-a spus că ar fi fost capabil să-şi schimbe forma (vedeţi articolul din 2013: Un document senzaţional deţinut de J.P. Morgan ne arată că Iisus şi-ar fi schimbat forma… O nouă intoxicare gnostică pentru distrugerea creştinismului).

Melanezia, o zonă din sud-vestul Oceanului Pacific, este format din mii de insule și o varietate remarcabilă de culturi. Aceste culturi individuale posedă diferite mitologii și zeități. Principalele grupuri de insule din regiune sunt: Noua Guinee, Noua Caledonie, Vanuatu, Noua Britanie, Insulele Solomon, Insulele Amiralității, Insulele Trobriand și Insulele Fiji.

Aceste fiinţe reprezentate în artefactele papuaşilor din Noua Guinee au jucat şi joacă un rol semnificativ în viața spirituală a localnicilor, fie pentru ceremonii, protecție sau pentru comunicarea cu spiritele celor decedați, de exemplu. Ei sunt consideraţi ca zeităţi protectoare, figurinele fiind păstrate în sau sub casa unei familii, pentru a proteja de magia neagră sau de eventuale dezastre.

În mitologia din zona Oceanului Pacific, există mai multe poveşti despre cum au apărut primii oameni. În unele locuri, aceste ființe au coborât din cer. În conformitate cu tribul Kiwai din Noua Guinee, a existat odată un zeu, pe nume Sido, care îşi putea schimba pielea asemenea unui șarpe, dar a fost ucis de un magician puternic.

Să fie aceste figurine misterioase reprezentarea celebrilor reptilieni? Sau să fie vorba de alţi extratereştri, care aveau şi înfăţişare de vultur?

figurine reptilieni 2

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO