Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Într-o şedinţă de hipnoză regresivă, un bărbat ne dezvăluie o informaţie ocultă şocantă: extratereştrii draconieni au fost îndepărtaţi de pe Terra, printr-un ordin al „Consiliului celor nouă” din Orion!

  •  
  •  
  •  
  •  

draconieniATENŢIE! Articolul următor este o traducere după o şedinţă de hipnoză realizată de un specialist asupra unui individ care pretinde că a deţinut funcţii înalte în vieţile trecute şi că poate prezenta adevărata istorie a acestei planete. Rămâne doar la latitudinea voastră dacă să-l credeţi sau nu; probabil că marea majoritate o să ziceţi că individul ori e nebun, ori are prea multă imaginaţie…

În acest interviu, Lars, bărbatul care pretinde că ar fi fost martorul în vieţile trecute în luarea mai multor decizii din istoria planetei noastre, ne vorbeşte despre „Imperiul Draconian” şi despre draconienii (extratereştrii de pe steaua Draconis) care se aflau în vremurile trecute pe Pământ. Iată bucăţi din acest interviu (luat în stare de hipnoză):

Lars: Am fost la un consiliu în care s-a decis că trebuie să scăpăm de draconienii de pe această planetă. Ei au cauzat atâtea probleme pentru omenire (…) vor doar putere, să fie ei elita conducătoare, să conducă masele pentru propriul lor beneficiu. S-a decis că este timpul să se oprească acest lucru. Draconienii afectează nu numai planeta Pământ, ci întreaga galaxie, iar multe lucruri vibrează la frecvența acestei planete, și asta nu e un lucru bun. Deci s-a luat decizia că trebuie să-i deportăm de-aici.

Intervievator: Cam când crezi că s-a întâmplat acest lucru?

Lars: Nu sunt sigur, cred că în urmă cu o mie sau două mii de ani.

Intervievator: Şi ştii ce consiliul a luat această decizie?

Lars: Este „Consiliul celor Nouă” din Orion. Ei au primit această sarcină pentru a rezolva această problemă. Unii dintre draconieni vor fi exterminaţi, dar alţii vor fi transferaţi într-o altă dimensiune, acolo unde se vor „trata”.

Lars a povestit în continuare că nu toţi draconienii au fost mutaţi de pe Terra, unii dintre ei ascuzându-se şia cum în interiorul munţilor, în baze subterane sau sub oceane.

Intervievator: Ai spus că doar 125 de draconieni au mai rămas pe Pământ, restul fiind deja deportați. Acum suntem în 2016. Când se va termina cu ei?

Lars: (…) La fiecare generație, puterea lor s-a diminuat. Ei au încercat să se ascundă în diferite locuri, crezând că pot cuceri din nou puterea pe Pământ, dar ei nu înțeleg că decretul care vine de la Sursă nu poate fi încălcat.

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal