Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

În 2012, guvernul mexican a dezvăluit nişte artefacte mayaşe uluitoare care dovedesc prezenţa extratereştrilor şi OZN-urilor pe această planetă de mii de ani!


artefact mayas 4Site-ul francez arcturius.org publică un articol tare interesant, din care îmi permit să spicuiesc din el. Articolul se numeşte „Guvernul mexican dezvăluie artefacte mayaşe care dovedesc un contact extraterestru”. Titlul spune totul, nu?

Pentru cei care încă au îndoieli în ceea ce privește contactele cu extratereştrii de către civilizaţiile noastre străvechi, mai clar ca atât nici nu poate fi vorba. Guvernul mexican a lovit o adevărată lovitură în istoria ascunsă a omenirii. În domeniul „arheologia uitată a țării”, guvernul a dezvăluit publicului o serie de piese mayaşe descoperite cu circa 80 de ani în urmă de către o echipă de la Institutul Naţional de Antropologie și Istorie (INAI), în situl arheologic Calakmul, Mexic. Aceste piese excepționale au fost prezentate în anul 2012 și fac obiectul unui documentar care a fost lansat în toamna anului 2012 şi care poartă numele de „Revelațiile mayașilor despre 2012 și mai mult de atât.”

Priviţi, de exemplu, fotografia de mai jos ce prezintă una din piesele mayaşe, ce nu poate fi mai explicită decât atât. Se poate observa un dispozitiv pe care noi îl numim în mod obișnuit OZN, în care se află un astronaut (5) care controlează un motor (6). Cele două cercuri din centru (1) pot fi considerate ca o planetă şi atmosfera ei, de aceea, am putea presupune că ar putea fi vorba de Pământ, aflat în apropierea Lunii. (3) seamănă cu o cometă, ce are în interior un OZN (2), apoi, mai la stânga, întâlnim un alt dispozitiv (4) care pare să acționeze direct asupra cometei.

artefact mayas 1

O altă piesă extrem de interesantă pare a reprezenta o explozie solară. Soarele trimite un „jet de raze” în aceeaşi atmosferă a Pământului, activitate monitorizată în mod regulat de către NASA în zilele noastre. Trei OZN-uri sunt prezente pe acest artefact, din care unul se află direct în faţa jetului solar. O altă planetă este, de asemenea, reprezentată, dar este dificil să se determine care din ea face parte din sistemul nostru solar.

artefact mayas 2

Această piesă importantă pare să confirme informațiile primite din diverse surse cu privire la rolul important al Soarelui în evenimentele viitoare. Aceasta este cheia, iar acest artefact vechi de 1300 ani pare să indice acest lucru. Mayaşii știau că noi ne aflăm în al cincilea și ultimul ciclu de 5125 ani, ce face parte dintr-un ciclu mai mare de 26.000 de ani. A nu se uita că oamenii de ştiinţă de la NASA au prezis o erupţie solară majoră la sfârșitul anului 2013.

Alte artefacte mayaşe prezintă o serie de fiinţe ciudate, ce seamănă mai mult cu nişte „extratereştri” decât cu oamenii, aşa cum se poate observa mai jos:

artefact mayas 3

Ministrul mexican al turismului, Luis Augusto Garcia Rosado, a mai făcut şi alte dezvăluiri senzaţionale cu privire la aceste artefacte:
– în jungla mexicană au fost descoperite mai multe piste vechi de 3.000 de ani;
– există dovezi că mayaşii doreau să conducă această planetă, dar au fost forţaţi să renunţe după o invazie a fiinţelor extraterestre care aveau „intenţii întunecate”.

 


Lasă un comentariu