În Africa de Sud a apărut o imensă crăpătură… Oare nu cumva un corp ceresc necunoscut „crapă” efectiv Pământul?


O crăpătură enormă a apărut în Capul Nord, de-a lungul şoselei R31 între Danielskuil și Kuruman în Africa de Sud. Crăpătura, care are aspectul unei fisuri uriașe în sol, are deja mai mult de 100 de metri și, conform relatărilor localnicilor, crește în fiecare oră. Crăpătura, care a apărut între un drum principal și terenurile agricole, a provocat deja multe neplăceri localnicilor.

E adevărat că Africa de Sud a avut asemenea probleme în ultimii 50 de ani, dar frecvența fenomenului natural terifiant a crescut în ultimii ani, aproape 3.000 de incidente fiind raportate în ultimele 12 luni.

Crăpăturile tind să se formeze în zonele care au fost construite pe un tip de roci sedimentare numit dolomită. Dolomita este o formă deosebit de solubilă de rocă, care se transformă cu ușurință într-o stare lichidă atunci când este expusă la apă. Zonele de dolomită expuse la precipitaţii abundente se pot transforma uşor în crăpături.

Sursa: strangesounds.org

P.S. E adevărat că există explicaţii ştiinţifice pentru aceste crăpături, însă fenomenul crăpăturilor pământului s-a accentuat în ultimii ani. În decembrie 2016 scriam acest articol (O crăpătură enormă de 110 de km a apărut în Antarctica! Se împlineşte profeţia lui Edgar Cayce care spunea în urmă cu peste 70 de ani că “Pământul se va crăpa”?), despre o crăpătură imensă de 110 km care a apărut în Antarctica. Evenimente de genul acesta trebuie văzute global, nu separat. Oare ce se întâmplă? De ce Pământul e afectat? Ce corp spaţial necunoscut îl crapă?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO