Site de secrete, stiinta si metafizica

În Africa de Sud a apărut o imensă crăpătură… Oare nu cumva un corp ceresc necunoscut “crapă” efectiv Pământul?

14

O crăpătură enormă a apărut în Capul Nord, de-a lungul şoselei R31 între Danielskuil și Kuruman în Africa de Sud. Crăpătura, care are aspectul unei fisuri uriașe în sol, are deja mai mult de 100 de metri și, conform relatărilor localnicilor, crește în fiecare oră. Crăpătura, care a apărut între un drum principal și terenurile agricole, a provocat deja multe neplăceri localnicilor.

E adevărat că Africa de Sud a avut asemenea probleme în ultimii 50 de ani, dar frecvența fenomenului natural terifiant a crescut în ultimii ani, aproape 3.000 de incidente fiind raportate în ultimele 12 luni.

Crăpăturile tind să se formeze în zonele care au fost construite pe un tip de roci sedimentare numit dolomită. Dolomita este o formă deosebit de solubilă de rocă, care se transformă cu ușurință într-o stare lichidă atunci când este expusă la apă. Zonele de dolomită expuse la precipitaţii abundente se pot transforma uşor în crăpături.

Sursa: strangesounds.org

P.S. E adevărat că există explicaţii ştiinţifice pentru aceste crăpături, însă fenomenul crăpăturilor pământului s-a accentuat în ultimii ani. În decembrie 2016, deci, destul de recent, scriam acest articol (O crăpătură enormă de 110 de km a apărut în Antarctica! Se împlineşte profeţia lui Edgar Cayce care spunea în urmă cu peste 70 de ani că “Pământul se va crăpa”?), despre o crăpătură imensă de 110 km care a apărut în Antarctica. Evenimente de genul acesta trebuie văzute global, nu separat. Oare ce se întâmplă? De ce Pământul e afectat? Ce corp spaţial necunoscut îl crapă?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie