În nordul Californiei a fost surprins un extraterestru gigant, care se mişca domol la apusul Soarelui! Era o creatură foarte înaltă, subţire, cu două picioare…


extraterestru gigant 1Un utilizator, pe nume LivinginGraceWOTW2, publică pe YouTube, pe 28 ianuarie 2014, un videoclip interesant (pe care îl puteţi vedea la finalul articolului), în care el surprinde o lumină ciudată, care se schimbă (ba este verde, ba purpurie) şi care are un dans haotic, ceea ce arată clar că nu poate fi vorba de o navă spaţială umană sau de un fenomen atmosferic sau cosmic. Desigur, poate fi o proiecţie virtuală a proiectului Blue Beam, dar asta nu avem de unde şti. Videoclipul a fost filmat în nordul Californiei (SUA).

Însă, poate că mai interesantă decât această lumină care îşi schimbă culoarea, este prezenţa, la începutul videoclipului a unei arătări (creaturi) ciudate, care se vede în zare, la apusul Soarelui şi care se pare că se mişcă! Această creatură pare a fi una gigantică, ţinând cont de distanţa la care se filmează întreg videoclipul. Dacă ar fi fost un obiect stătător, am putea spune că ar fi vorba de o vegetaţie, de un copac, dar… copacii nu merg!! Sau e o iluzie optică? Gigantica „creatură” întunecată, înaltă de câţiva metri (ţinând cont de copacii din jur), pare că are două picioare şi se mişcă destul de lent. Păcat că autorul videoclipului nu s-a concentrat pe ea şi a insistat pe acea lumină care îşi schimba culoarea! Dacă ar şti exact locul de unde a filmat s-ar putea duce acolo încă o dată, pentru a observa dacă „creatura” este un copac; dacă nu, atunci avem filmarea autentică a unui gigant extraterestru! Pentru că nu îmi închipui ca un om să fie atât de înalt…

extraterestru gigant 2

E interesant faptul că nu e primul caz de genul acesta. În decembrie 2013, scriam despre un posibil extraterestru uriaş văzut pe o plajă din Argentina (O gigantică fiinţă umanoidă, aflată în faţa Soarelui, a fost surprinsă şi fotografiată pe o plajă din Argentina!?)

P.S. După ce m-am uitat mult mai atent la videoclip, am ajuns la concluzia că acea figură misterioasă chiar se mişcă de la dreapta la stânga ecranului… aşadar nu poate fi vorba de un copac! E clar o fiinţă foarte înaltă şi slabă, cu 2 picioare… Ce naiba poate fi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO