Din secretele crucii Ankh a vechilor egipteni: era aceasta un dispozitiv energetic cu puteri nebănuite?

3169

Oricine este familiar cu istoria picturală din Egiptul antic a văzut frecvent figura faraonului care ține în mâinile sale „ceva” de metal, care seamănă cu o cruce creștină. Nu este o cruce creştină, ci este “crucea Nilului” (numită şi Ankh), cel mai cunoscut simbol al Egiptului antic.

Dar, ce este această cruce aflată în mâna faraonului? De ce în desenele antice, ea e ţinută de faraon şi nu de oamenii obişnuiţi din acele vremuri? Pentru că e posibil ca această cruce Ankh să ofere multă putere!

Există o teorie a conspiraţiei care spune faptul că crucea Ankh era un dispozitiv energetic, care putea avea o mulţime de funcţii. De exemplu, se spune că această cruce ar fi avut în ea încorporată o antenă wireless puternică, cu care faraonul putea comunica la distanţă, aşa cum o facem noi astăzi. Sau că ar fi creat un câmp electromagnetic foarte puternic în jurul ei, putând influenţa astfel minţile şi stările celor din jur.

Dar, care este până la urmă adevărul? Singurul lucru ar fi acela de a analiza o cruce Ankh originală din acele vremuri. Şi, chiar dacă s-ar întâmpla acest lucru, oare este suficient de a deţine fizic un asemenea artefact sau ar fi necesară o activare a ei prealabilă?