O gigantică „cruce de foc” a fost fotografiată la răsăritul Soarelui în America! Desigur, scepticii vor spune întotdeauna „pareidolie”…


cruce de focAtunci când observăm în jurul nostru tot felul de fenomene bizare sau paranormale, există o categorie de oameni sceptici care întotdeauna le neagă. Sau, dacă le prezinţi acestora dovezile, ei îţi vor găsi întotdeauna soluţii şi rezolvări, indiferent cât de ridicole ar părea acestea.

Şi ştiţi care e „răspunsul magic” al acestor oameni sceptici care nu vor să accepte că poate exista şi fenomene paranormale lângă noi? „Pareidolie”! Adică, conform medicinii, acea iluzie vizuală patologică, cauzată de o forţă imaginativă deosebită, care face ca bolnavul să perceapă figuri inedite, fantastice. Vedem un OZN pe cer? Pareidolie! Vedem nişte creaturi ciudate? Pareidolie! Totul e doar forţa imaginaţiei! Nimic nu e real! Nici chiar prostia celor care explică totul prin pareidolie!

Să luăm, de exemplu, „crucea de foc” din acest articol, ce a fost observată de un martor şi fotografiată, la răsăritul Soarelui. Da, e adevărat că aceasta e formată din razele solare şi din nori, însă chiar credem că ea s-a format întâmplător, în mod natural? Oare nu cineva sau ceva (dincolo de realitatea noastră) a aranjat astfel lumina şi norii, pentru a ne transmite un mesaj?

Istoria acestei poze e una chiar simplă: Mechaele Loraffe din Buchanan (Michigan, SUA) îşi conducea maşina spre locul de muncă, atunci când a făcut fotografia acestui răsărit de Soare care îţi taie respiraţia. Acum, poza ei a devenit virală pe tot Internetul. Interesant e faptul că, după spusele femeii, aceasta nu a observat crucea decât după ce a făcut fotografia şi s-a uitat la ea.

Incredibil!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock