Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ştiţi ce puteri uluitoare avea acest om, Michael Scott? A servit ca ocultist doi regi şi un împărat…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankAţi auzit vreodată de Michael Scott? Nu, nu este vreo vedetă din zilele noastre, dar în urmă cu peste 800 de ani, el a fost un bărbat respectat și admirat, devenind legendă chiar în timpul vieții sale.

Născut în 1175 în Scoția, Michael Scott și-a câștigat o reputație ca fiind unul dintre cei mai inteligenți bărbați medievali din Europa. Deşi unii l-au considerat a fi vrăjitor, Scott era mult mai mult decât atât; el a fost un om de știință care a studiat matematica, filozofia și teologia la Universitatea din Oxford. Dar, cel mai mult Scott era fascinat de ocultism, fiind atras de alchimie, astrologie și vrăjitorie.

Când Frederic al II-lea, Sfântul Împărat Romano-German, a auzit de Scott, l-a rugat pe scoțian să devină astrologul său. Aparent, Scott avea un talent pentru profeții și putea prezice rezultatul unui război în curs sau planificat.

Frederic al II-lea (1194-1250) a fost crescut și a trăit cea mai mare parte a vieții sale în Sicilia. La curtea sa din Palermo, regele s-a înconjurat de unii dintre cei mai mari gânditori pe care îi putea întâlni. Când Scott a prezis cu exactitate rezultatul unui război cu Liga Lombardă, o alianță italiană de nord, a câștigat încrederea și respectul împăratului. Dar, profețiile lui Scott nu s-au bazat pe magie, ci pe observații astronomice. De asemenea, Michael Scott deținea cunoștințe de medicină, reușind să-l vindece pe Frederic al II-lea de câteva ori.

După moartea lui Frederic al II-lea, Scott s-a întors în Anglia unde s-a bucurat de favoarea regelui englez Henric al III-lea și a succesorului său, Edward I.

Nu se știe când și unde a murit Michael Scott. Unii spun că a murit fie în Italia, fie în Spania; locul său de înmormântare nu a fost niciodată localizat. Scott a fost menționat de mai mulți autori celebri, precum Dante Alighieri și Sir Walter Scott.

Se spune că Michael Scott avea puteri uluitoare, ca de exemplu să străbată mari distanţe dintr-un loc în altul. Aflat pe patul său de moarte, călugărul de Melrose l-a chemat pe Scott din Spania, care a traversat peste jumătate din Europă într-o singură zi.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal