Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O fiinţă energetică imensă a fost observată lângă Soare? Viteza ei de deplasare este viteza luminii!?


Binecunoscutul ufolog Scott C. Waring, de pe site-ul etdatabase.com, vine cu o nouă descoperire, care îi lasă pe unii cu gura căscată. Astfel, Scott, uitându-se la câteva fotografii ale Soarelui, publicate pe NASA pe site-ul Helioviewer.org, a observat un obiect misterios  în apropierea stelei noastre.

Obiectul este imens, părând a fi de dimensiunea unei planete, deplasându-se în salturi dintr-un loc în altul, adesea cu viteza luminii (sau în jurul acestei viteze), lăsând uneori urme văzute pe camera video. El pare că se opreşte, apropiindu-se de Soare, apoi sare mai departe în direcția de unde provine… spațiul cosmic.

Scott se întreabă dacă e vorba de vreun obiect sau de o ființă vie făcută din energie. Pentru că, dacă ar fi validă ultima ipoteza, se ştie că orice energie călătorește cu viteza luminii, astfel explicându-se viteza lor extrem de mare.

Ufologul crede că e vorba de ființe energetice incredibil de mari, ființe inteligente, dar modul în care se mișcă este ca și cum ar fi nişte copii la joacă, alergând dintr-un loc în altul.

Scott merge mai departe cu raţionamentul şi se întreabă ce sunt aceste fiinţe energetice? Zei? Dacă sunt fiinţe, unde le sunt braţele şi picioarele? Însă, de ce o fiinţă atotputernică ar avea nevoie de brațe, picioare sau de cap? Noi, ca oameni, vedem lucrurile ca și cum totul trebuie să se întâmple conform regulilor noastre, dar Universul are propriile reguli și nu-i pasă de ale noastre!

Vedeţi videoclipul YouTube cu analiza acestui incident AICI.