Giganţii din trecut sunt lemurienii, o rasă avansată ce a locuit pe continentul scufundat al Lemuriei! Aceşti uriaşi au trăit împreună cu dinozaurii şi au fost strămoşii atlanţilor!


lemurieniÎn lume, de-a lungul timpului, s-au descoperit mai multe schelete de giganţi, ceea ce arată că aceştia au trăit în trecutul omenirii. Puteţi citi acest articol cuprinzător (Giganţii chiar au existat şi au făcut parte din istoria omenirii! Descoperiri uluitoare şi poze şocante demonstrează acest lucru!) pe care l-am scris în aprilie 2014, în care arătam mai multe descoperiri de schelete de uriaşi în întreaga lume.

Dacă ei au existat, cine au fost? Oameni ca şi noi? Extratereştri sau hibrizi? Biblia ne spune că ar fi fost „hibrizi”, obţinuţi prin inginerie genetică, între demoni (extratereştri?) şi fiicele oamenilor de pe Pământ. Există însă o altă teorie, scrisă acum mai bine de un secol de celebra ocultistă Madame Blavatsky, care ne spune cum au existat aceşti giganţi în istoria omenirii.

Astfel, giganţii făceau parte dintr-o specie de fiinţe de culoare neagră, care au trăit într-un mitic continent denumit Lemuria. Acest continent ar fi existat într-o mare parte din ceea ce este acum Oceanul Indian, Australia, extinzându-se până în Oceanul Pacific de Sud. Ultimele sale rămășițe sunt reprezentate de continentul australian, insula Noua Guinee și Islanda Madagascar. Lemuria s-ar fi scufundat treptat și în cele din urmă ar fi fost distrus de erupţiile vulcanice neîncetate. În secolul 19-lea si începutul secolului 20, vârsta Pământului a fost aproximată de geologi ca având doar aproximativ 200 milioane de ani, şi asta pentru că datarea radioactivă s-a descoperit ulterior; aşadar, epocile geologice au fost considerate că ar fi avut loc mult mai târziu decât se crede azi.

Potrivit lui Madame Blavatsky, lemurienii au început să trăiască în urmă cu 34 de milioane de ani, în mijlocul epocii Jurasic (cum se considera la sfârşitul secolului al XIX-lea); astfel, oamenii de pe Lemuria au coexistat cu dinozaurii. Lemurienii erau mult mai înalţi și mai mari decât noi. Primele trei subrase de lemurieni se reproduceau cu ajutorul ouălor, dar a patra rasă, începând în urmă cu 16 milioane de ani, a început să reproducă ca şi oamenii moderni. Din cea de a patra subrasă de lemurieni, s-ar fi tras atlanţii, în urmă cu circa 4,5 milioane de ani în urmă.

Deşi neştiinţifică, ipoteza aceasta a lemurienilor care au trăit odată cu dinozaurii merită studiată mai atent, pentru că există chiar dovezi că oamenii au trăit în epoca dinozaurilor (vedeţi articolul acesta din 2010: Dinozaurii au trăit împreună cu oamenii, şi nu în urmă cu sute de milioane de ani).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock