Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cine a fost Valiant Thor, „extraterestrul de la Pentagon”? În culisele unei cărţi misterioase din 1968

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPrima mențiune despre Valiant Thor a apărut în cartea „Extraterestru în Pentagon” a Dr. Frank Strange, care a fost prezentată cititorilor în 1967. Scriitorul (care era şi predicator), care a fost angajat în studiul OZN-urilor, a susținut că în 1958 a primit imagini cu un extraterestru, care ar fi zburat din Venus pe Terra. Le-a prezentat ca o dovadă reală a existenței altor civilizații la predicile sale din centrele de evanghelizare.

Conform cărţii lui Dr. Frank Strange, Valiant Thor ar fi ajuns pe Terra pe 15 martie 1957. Ofițerii de poliție care patrulau în zonă au fost primii care l-au găsit. Mai întâi, au văzut o navă extraterestră care a aterizat pe un câmp din apropierea orașului Alexandria, Virginia (SUA); apoi, din navă ar fi ieșit un bărbat înalt. S-a oprit să aștepte sosirea poliției. Extratereștrul le-a cerut oamenilor legii să aranjeze o întâlnire cu președintele american Dwight Eisenhower. Poliția a transmis cererea extraterestrului către Pentagon.

La scurt timp, agenții Serviciului de securitate națională au ajuns la locul de aterizare al navei extraterestre. L-au dus pe bărbat la Pentagon. Acesta s-a prezentat drept Valiant Thor. În acea zi, susţine dr. Strange, extratereștrul și-a bătut joc de întregul sistem de securitate al Pentagonului, pe care l-a ocolit cu ușurință, folosind doar telekinezia. Thor s-a folosit şi de telepatie, pentru a comunica cu comandantul Marinei SUA. Apoi a fost prezentat secretarului Apărării, Charles Wilson.

Valiant a spus oficialităţilor SUA că a zburat pe planeta Pământ de pe Venus cu nava „Victor-1”. Extraterestrul a transmis faptul că este trimis în diferite părți ale Universului, dar sarcina sa principală este menținerea ordinii în Calea Lactee; el ar fi venit pe Pământ pentru a face față problemei creșterii armelor nucleare, care în caz de război putea duce la o catastrofă mondială.

Personalul Pentagonului a încercat să afle mai multe informații despre civilizațiile extraterestre de la Thor, în diferite moduri, dar nu și-au putut atinge scopul. Au încercat să-l injecteze pe Valiant cu o substanță specială care trebuia să scoată adevărul la suprafață. Dar, în timpul injectării, acul s-a rupt. După aceea, Thor s-a supărat foarte tare. El a spus că dacă altcineva ar decide să-l abordeze cu astfel de experimente, ar regreta foarte mult. După aceea, extratereștrul a dispărut.

La un moment dat, Thor i-a înmânat președintelui Eisenhower o înregistrare a discursului liderilor „Înaltului Consiliu” din care el făcea parte. Pământenilor li s-ar fi oferit acces la noi tehnologii și ajutor în dezvoltarea spirituală în schimbul opririi producției de arme nucleare. Președintele nu i-a putut convinge pe generalii însărcinați cu apărarea să înceteze dezvoltarea de noi arme.

Atunci șeful statului american i-a acordat lui Thor un statut de VIP special pentru o perioadă de 3 ani. În acest timp, el a putut să se întâlnească și să comunice cu diverse persoane de rang înalt pentru a preveni un război nuclear.

Potrivit lui Dr. Strange, Thor avea aproximativ 180 cm înălțime și aproximativ 85 kg în greutate. Pielea îi era bronzată, iar părul castaniu era ușor ondulat. Ochii lui erau căprui. Nu existau amprente pe degetele sale, dar avea 6 degete pe mâini. Avea și o inimă uriașă, dar ușoară, iar în loc de sânge, oxid de cupru. El ar fi avut o vârstă de 490 de ani, iar nivelul său de IQ era de 1200 de puncte – de sute de ori mai mare decât nivelul de inteligență al unei persoane obișnuite. Avea capacitatea de a apărea și de a dispărea după bunul plac.

A existat un asemenea personaj sau doar a fost o plăsmuire a unui scriitor, dornic de a obţine faimă?

blank

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu