În Rusia, craniul unui „extraterestru” a fost cărat de un câine ciobănesc în coliba stăpânului său! Medicii care l-au analizat ulterior au rămas şocaţi…


Pe la începutul lui 1990 în Kirkizia (Rusia) au fost văzute de locuitorii dintr-o regiune izolată mai multe sfere luminoase pe cer care au şi aterizat departe, după coline. Tot în acea zonă mai fusese semnalat şi „omul zăpezii” care speriase câţiva locuitori plecaţi după fructe de pădure şi alarmase câinii păstorilor.

Păstorul Akitaev povesteşte că într-o dimineaţă devreme, unul dintre câini de pază, care lipsise peste noapte, a adus târâind în cortul stăpânului său un fragment de corp plin de sânge. Era vorba de un craniu descărnat, probabil restul corpului fusese devorat de animalele sălbatice. Indiciul cel mai frapant însă, care spunea că accidentul fusese foarte recent, era sângele de pe acel craniu.

Akitaev a luat acest craniu şi l-a arătat unui medic veterinar. Acesta a fost primul specialist care l-a studiat. Dr. Manakulov a stabilit că nu e vorba de craniul unui animal, dar nici al unei fiinţe umane. El l-a descris ca având o dimensiune superioară craniului uman, cu orbite foarte mari depărtate şi alungite în zona arcadelor (care practic lipseau) cu osul frontal în formă de ou şi terminat în creştet printr-un orificiu aproape trapezoidal (în moalele capului).

Pomeţii erau teşiţi, aproape inexistenţi, iar maxilarul inferior nu avea dinţi ci nişte plăci întărite. Secţiunea nazală era îngustă ca o fantă, iar la partea occipitală în loc de suportul vertebrelor cervicale, craniul avea o inserţie osoasă adică o articulaţie lipsită de mobilitate. Dr. Begoliev de la Spitalul regional, a confirmat supoziţia că acest craniu aparţinuse unui humanoid cu un intelect foarte dezvoltat (capacitate craniană foarte mare) – un extraterestru! Studiul lui s-a bazat pe detaliile şi reperele anatomo-osteologice: emisfere cerebrale cu un volum foarte mare, orbite anormale şi lipsa orificiilor nazale. Materialul osos conţinea cu 75% mai puţin calciu decât un craniu uman.

Foto: torange.biz (Creative Commons – free)
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock