Craniul Sealand, unul dintre cele mai misterioase cranii descoperite în ultimii ani! El a aparţinut fie unui extraterestru fie unei specii umane dispărute cu mii de ani!


craniul SealandCraniul Sealand, conform unor cercetători care l-au analizat, ar putea fi aparținut unei fiinţe extraterestre. Se pare că craniul Sealand nu se potrivește niciunei specii cunoscute de pe planeta Pământ.

El este unul dintre craniile cele mai controversate descoperite în ultimii ani. Craniul Sealand are numeroase probleme ridicate, la care știința nu poate găsi un răspuns. Ciudat, cercetătorii au arătat un interes minor faţă de el. Analizând craniul misterios, poate că lor le este frică despre ceea ce ar putea afla, ceva care ar putea schimba modul în care ne uităm la originile omului și la întreaga noastră istorie.

Craniul Sealand a fost descoperit în 2007, în Olstykke, Danemarca, de către nişte muncitori care schimbau conducte de canalizare. Până de curând, nimeni nu părea interesat de această descoperire. Până în 2010, când craniul a fost prima dată examinat de Colegiul de Medicină Veterinară din Danemarca. Cercetătorii au concluzionat ca nu pot rezolva acest mister, pentru că nu pot explica cui i-a aparținut craniul.

La început s-a presupus că craniul era cel al unui cal, dar o examinare suplimentară a dezvăluit că nu este cazul de aşa ceva. Întrucât cercetătorii nu au putut să furnizeze şi alte detalii, craniul misterios a fost trimis la Institutul Niels Bohr din Copenhaga. Datarea cu carbon a arătat că el a aparţinut unei fiinţe care a trăit între anii 1200 si 1280 î.Hr.

La locul unde a fost descoperit craniul s-au făcut săpături suplimentare, dar cercetătorii nu au descoperit nimic altceva în zonă.

În comparație cu un craniu uman normal, craniul Sealand are mai multe diferențe. De exemplu, orbitele ochilor nu sunt doar mai mari, dar şi mult mai adânci și mai rotunjite. Ele se extind pe părţile laterale, în timp ce la craniul uman ochii sunt mai centraţi. Nasul craniului Sealand este foarte mic, iar bărbia este foarte îngustă. Craniul Sealand este mai mare decât dimensiunea unui mascul Homo Sapiens. Forma ochilor sugerează faptul că acea creatură era una nocturnă cu ochii giganţi.

Deşii unii cred că craniul a aparţinut unei fiinţe extraterestre, există şi cercetători care cred că craniul Sealand a aparţinut unei specii pierdute de oameni, care se diferenţia mult în comparație cu oamenii moderni.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO