„Artefact extraterestru” metalic, cu inscripţii necunoscute, a fost găsit ascuns în casa unui militar american


Imagine: Paul Dale Roberts + prelucrare proprie

John Vasquez este autorul cărţii „Incidentul de la Fort Benning”, în care este povestită o întâmplare incredibilă care a avut loc în baza militară Fort Benning, Georgia în anul 1977. Sursa credibilă pentru acest incident a fost sergentul-major James Norton, care a fost martorul întâlnirii cu mai multe OZN-uri. Totul a avut loc pe 14 septembrie 1977, atunci când peste 1.000 de militari executau exerciţii cu un nou sistem de arme intitulat JAWS (Joint Attack Weapons System). În zona bazei militare, în acea zi, apăru mai multe lumini orbitoare, urmate de o gigantică navă triunghiulară.

La scurt timp după incident, mulți dintre soldați s-au îmbolnăvit și au raportat sentimentul de pierdere a noţiunii timpului. Gigantica navă triunghiulară se pare că s-a prăbuşit în zonă, iar Norton a putut să recupereze, în mod secret, o mică bucată din nava misterioasă. Fragmentul de metal recuperat era împodobit cu simboluri ciudate și avea proprietăți deosebite. Sergentul a ascuns fragmentul misterios pe proprietatea sa.

Povestea continuă în zilele noastre când un bărbat, muncitor de întreţinere, a descoperit un obiect straniu, în timp ce curăţa locuinţa unui veteran de război care a murit recent. Iar acest obiect pare a fi fragmentul de metal recuperat de sergentul Norton în 1977.

Imagine: Paul Dale Roberts

Interesant e faptul că imaginea de mai sus se aseamănă cu artefactul extraterestru din seria SF de film „Taken” (TV) din anul 2002 (regizat şi produs de Steven Spielberg), aşa cum putem vedea AICI. Dacă artefactul din imaginea de mai sus este într-adevăr din 1977, atunci e posibil ca producătorii filmului „Taken” să se fi inspirat din ea? Sau e invers? Adică, totul e o farsă…