Prin catacombele misterioase de sub Roma, pot fi găsite creaturi umanoide necunoscute


Sub Roma, capitala Italiei, se află niște catacombe celebre, care au fost construite de pe vremea Imperiului Roman, undeva între secolele I și II. De fapt, dacă e să fim corecți, sub toate marile orașe ale lumii se găsesc catacombe. În subsolul Romei există mai mult de 40 de catacombe care se întind pe aproximativ 150 km și pe mai multe niveluri.

La începutul catacombele au fost folosite doar pentru morminte și pentru cultul martirilor îngropați aici. Ulterior, începând cu secolul al V-lea, oamenii au început să renunțe la obiceiul înmormântării în catacombe, astfel că aceste catacombe au fost complet abandonate; accesul a fost împiedicat de vegetație și de alunecări de teren.

Într-un videoclip YouTube publicat de „misterio canal” pe 9 septembrie 2018 (îl puteţi viziona AICI), un utilizator a trimis acestui canal de YouTube o filmare făcută într-una din catacombele Romei, într-o zonă interzisă accesului publicului. În timp ce filmează prin tunelurile întunecoase, la minutul 02:43 al videoclipului, martorul îşi dă seama că nu este singur acolo. Deodată, se observă o creatură (demon / extraterestru?), care, odată ce observă că este filmat, o ia la fugă (vedeţi capturile de mai jos de pe videoclip).

Comentatorii care au urmărit acest videoclip au păreri împărţite: unii spun că ar putea fi vorba de o filmare falsă, pe când alţii cred că acea creatura nu ar fi altceva decât un reptilian…

Foto: extrase proprii de pe videoclipul YouTube