Într-o pădure din Polonia a fost descoperit un obiect misterios: o aeronavă nepământeană căzută din cer sau altceva?


„Vânătorii” de OZN-uri discută cu entuziasm despre un obiect bizar găsit într-o pădure din Polonia, despre care unii cred că este dovada unei capsule spațiale extraterestre prăbușite.

Presupusa anomalie ozenistică a fost găsită abandonată în adâncurile pădurilor dense poloneze. Numeroase fotografii ale obiectului ciudat au fost publicate pe site-ul de știri locale Echodnia.eu.

Vânătorul de OZN-uri și expertul în viață extraterestră, Scott C. Waring, susține că obiectul ar putea fi o navă spațială uitată demult: „Acest obiect are forma exactă a celebrului OZN din Kecksburg care s-a prăbușit în decembrie 1965 la Kecksburg, Pennsylvania”.

Specialiştii au considerat mult timp „OZN-ul din Kecksburg” ca fiind unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate. Martorii oculari susțin că nu a fost un meteorit, ci un fel de aeronavă, pe care membrii Armatei Americane l-au capturat atunci. La ora locală 16:47, un obiect în flăcări a zburat peste Ohio și în vestul statului Pennsylvania. Obiectul părea să fie ghidat, modificându-și calea și coborând în pădurile din Kecksburg. Martorii spun că obiectul neidentificat a fost parțial îngropat în pământ, părând a fi  făcut din metal. Au existat, de asemenea, rapoarte neconfirmate despre nişte marcaje indescifrabile de pe OZN, care ar fi semănat vag cu hieroglifele.

Scott C. Waring spune că obiectul misterios din pădurile din Polonia seamănă cu o capsulă spațială, având găuri pe lateral, dar şi orificii de ventilare pentru controlul direcției obiectului: „Aceasta este o ambarcațiune extraterestră. Este aproape imposibil să mișcați un astfel de obiect atunci când toți copacii din jurul său l-ar împiedica să treacă. El a putut ajunge acolo, doar căzând de sus. Este tehnologie extraterestră 100%. După mușchii crescuţi pe OZN, se pare că stă acolo de ani de zile”.

Presa locală oferă o explicație mai „pământească” pentru descoperire: „Dimensiunile sale sunt destul de mari. Resturile sale reprezintă o aşa-numită „pară”, adică o parte din camionul de beton, în care amestecul de beton se rotește în timpul lucrărilor de construcție”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): express.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO