Ce-a întâlnit un bărbat noaptea în pădure… Sper să nu vă înfricoşeze prea tare povestea!

  •  
  •  
  •  
  •  

Un loc în care apar adesea fenomenele paranormale este pădurea. Cu copacii ei răsuciți și de multe ori aflaţi în locații îndepărtate, pădurea de multe ori poate insufla un sentiment de izolare și de frică, locul ideal în care pot apărea povestiri înfricoşătoare. Într-adevăr, există numeroase relatări ale oamenilor care s-au întâlnit cu fantome, monștri sau demoni în pădure, iar în acest articol vă voi vorbi despre o povestire de genul acesta. Sper doar să nu vă înfricoşeze prea tare…

Era luna octombrie a anului 1995, când un martor cu pseudonimul „George” se afla într-o excursie cu maşina în Munţii Albi (Arizona, SUA), împreună cu familia și câinele său. Soarele deja apuse, întunericul se apropia, iar excursioniştii încă nu reușiseră să găsească un loc de camping pe timpul nopţii, aflându-se pe un drum izolat şi îngust. Totul deveni din ce în ce mai înfricoşător, pe măsură ce ramurile copacilor păreau că învăluiau maşina. Tatăl lui George coborî din maşină şi începu să se uite în stânga şi în dreapta, pentru a găsi un loc de campare.

Apoi, de nicăieri, brusc apăru o fetiță în mijlocul nopții, îmbrăcată în haine zdrențuite și foarte înspăimântată. Când tatăl lui George a întrebat-o dacă este în regulă, fată misterioasă pur și simplu a răspuns: „Nu ar trebui să vă aflaţi aici. Vă rog să vă întoarceți!”Au încercat să o consoleze, dar fata a continuat să repete aceeași vorbă şi apoi fugi în întuneric.

Până la urmă, familia găsi un loc de camping și hotărâră să-şi pună acolo corturile. Au făcut un foc de tabără, dar, în timpul acesta ei aveau senzația ciudată că ceva înfiorător îi urmărea. Şi, deodată, apăru creatura:

„Avea dinți ascuțiți și era fără blană. Avea dimensiunea unui urs, dar ochii îi erau galbeni. Am înghețat de frică. A stat în lumină timp de zece secunde, apoi a fugit în pădure. Am fost îngrozit. Aceasta a fost cea mai terifiantă experiență din viața mea. Creatura era extrem de slabă, părea că n-avea decât oase. Această imagine mi s-a implantat în cap pentru totdeauna”.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

  •  
  •  
  •  
  •