Şocant! În Alaska s-ar afla îngropată o piramidă gigant, de 350 de metri înălţime, în zona „Triunghiului Bermudelor din Alaska”

  •  
  •  
  •  
  •  

O piramidă veche în Alaska? Unii spun că ar fi o farsă, alţii că ar fi ceva real. Într-un articol de pe unknowcountry.com, cercetătoarea Linda Moulton Howe vorbeşte despre o posibilă existenţă arheologică incredibilă în Alaska: o piramidă total îngropată, aflată la circa 80 de kilometri de Muntele McKinley (pentru necunoscători, McKinley este cel mai înalt vârf din America de Nord, având o înălţime de 6.194 de metri). Se pare că această piramidă ar fi chiar mai mare decât cea a lui Keops. Şi, în plus, pentru ca misterul să fie mai adânc, se pare că această piramidă este situată în „triunghiul Bermudelor” din Alaska. Şi asta întrucât, începând cu 1988, peste 16.000 de oameni, dar şi nenumărate avioane şi alte mijloace de transport au dispărut în acest triunghi al Alaskăi.

Existenţa piramidei ar fi rămas un secret şi în zilele noastre, dacă nu un canal de televiziune n-ar fi transmis un reportaj în anul 1992, în care s-ar fi arătat la un moment dat şi despre această piramidă, de câteva ori mai mare decât piramida lui Keops. Surprinzător, din 1992 până în prezent, aproape că nimeni n-a mai vorbit de epocala descoperire. De fapt, şi piramida a fost găsită absolut întâmplător: o echipă de geologi şi alţi oameni de ştiinţă realizau o investigaţie cu o serie de echipamente seismice pentru a evalua impactul testelor nucleare subpământene chineze; de aceea, în procesul de crearea a unei hărţi seismice a Alaskăi s-ar fi dat peste această piramidă misterioasă.

În plus, se cunosc şi coordonatele exacte unde s-ar afla piramida, coordonate oferite de un pensionar militar care a lucrat în Alaska şi susţine că a văzut această piramidă. Aşadar, latitudinea / longitudinea: 63°17’51.40″N 152°31’24.49″V.  Înălţimea piramidei „negre” din Alaska de 350 de metri (cam cât un bloc de 100 de etaje!). Comparaţi această înălţime cu cea a piramidei lui Keops (137 metri) şi vă veţi convinge de mărimea ei…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu