Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un spectru sinistru din altă dimensiune, ce apărea în oglinzile oamenilor, băgă groaza în locuitorii unui orăşel din Austria. Halucinaţie colectivă!?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankCazul de mai jos a fost unul şocant la vremea respectivă şi a avut loc în orăşelul austriac Ruschdorf. Primarul de atunci al localităţii declara următoarele: „La început am fost terorizaţi: intrai în cameră, aprindeai lumina şi vedeai în oglindă o siluetă în spatele tău, fixându-te cu o figură sinistră! Te întorceai şi vedeai că eşti singur în cameră – dar nu şi în oglindă… Şi asta în toate oglinzile din oraş, de la cele mari, la cele din trusele de farduri”.

La rândul lui, un profesor de matematică a mărturisit unui reporter: „Dacă te uitai atent, se distingea silueta spectrală a unui bărbat voinic, bărbos, cu dinţii stricaţi sau poate colţi de vampir, cu gheare la degete şi îmbrăcat cu un soi de uniformă soldăţească. Unii susţin că l-au văzut cu o sabie în mână, dar eu personal n-am zărit decât spectrul acela, sinistru, e drept, dar inofensiv”.

Speriaţi, unii din cetăţenii Ruschhdorf-ului şi-au acoperit oglinzile din casă, mulţi chiar le-au spart, pentru a descoperi după aceea, şi mai îngroziţi, că fantoma reapărea în vitrine, pe suprafeţele băltoacelor sau pe capacele nichelate ale roţilor de automobil.

Cea mai impresionantă apariţie a fost aceea de pe faţa lacului Ruschsee, situat la marginea oraşului. Turiştii aflaţi pe dealul de lângă lac vedeau stupefiaţi cum pe suprafaţa de aproximativ un kilometru pătrat se ivea figura gigantică a stafiei. „Când vântul producea valuri, aveai impresia că faţa aceea hidoasă rânjeşte – relata un turist francez. O stafie de 1 km pătrat care voia să te înghită. Am făcut aproape 20 de fotografii, dar nu a ieşit niciuna”.

Probabil că în liniştitul orăşel austriac s-au petrecut, timp de şapte zile, fenomene de psihoză colectivă cu elemente halucinatorii. Dar dacă nu a fost aşa? Parcă prea mulţi locuitori din Ruschdorf sunt gata să jure că ceea ce au văzut reprezintă o realitate, deşi misterioasă şi inexplicabilă.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal