Un caz incredibil: a reuşit un bărbat să telefoneze celor dragi lui, la 12 ore de la moartea sa într-un cumplit accident?


Era anul 2008, iar Charles E. Peck din Salt Lake City (SUA) simţea că îşi trăia din nou viaţa. După un divorț, descoperise încă o dată dragostea și era dornic să se mute cu prietena lui, Andrea, în California. Din păcate, ceva terifiant s-a întâmplat cu bărbatul…

Charles E. Peck s-a născut pe 16 octombrie 1950, în California, SUA. Peck a lucrat ca agent al companiei Delta Air Lines la Aeroportul Internațional Salt Lake City timp de 19 ani; apoi, el s-a dus la Los Angeles pentru un interviu de angajare la Aeroportul Van Nuys. Obținerea unui loc de muncă acolo i-ar fi permis să se căsătorească cu logodnica sa, care era din Westlake Village (California).

Din păcate, Charles s-a aflat într-un tren de călători pe 12 septembrie 2008, iar acest tren s-a ciocnit cu un alt tren de marfă, într-un grav accident feroviar, care a ucis 25 de persoane, printre ele aflându-se şi acest bărbat.

Foarte bizar e faptul că, după 12 ore după momentul accidentului, familia și logodnica lui Peck au primit mai multe apeluri de pe telefonul bărbatului, însă nimeni nu a răspuns dincolo de „fir”. Cu toate acestea, acestea telefoane le-au dat speranța că Charles se afla încă în viață, prins între fiarele trenului, fiind prea rănit pentru a putea vorbi.

În primele 12 ore înainte de descoperirea cadavrului său, copilul său, fratele, sora și mama vitregă, precum și logodnica sa, au primit în total 35 de apeluri de pe telefonul său. Când au încercat să-l contacteze din nou, au dat de căsuţa vocală.

Pe tot parcursul nopții, pompierii și poliția s-au folosit de semnalul de pe telefonul lui Peck, pentru a încerca să-l localizeze. Apelurile s-au oprit în cele din urmă la 3, dimineața următoare. Peck a fost recuperat o oră mai târziu de echipajul de salvare. Spre tristeţea familiei sale, tipul pe care îl iubeau atât de mult murise. Cu toate acestea, când medicii i-au examinat cadavrul, și-au dat seama că nu ar fi putut supraviețui coliziunii inițiale, el murind instantaneu în accident. Aşadar, cum ar fi putut să telefoneze familiei sale timp de 12 ore?

O ipoteză ar fi aceea că telefonul lui Charles a funcționat defectuos, ceea ce este o posibilitate. Cu toate acestea, ipoteza nu explică de ce apelurile sale erau către contacţii cei mai apropiaţi, nu şi către celelelate contacte.

Este posibil ca Peck să fi trecut cumva bariera dintre această lume și lumea de dincolo, sperând să-şi ia rămas bun de la cei apropiaţi? A vrut el să le trimită celor dragi un semn că el încă trăia într-o altă dimensiune?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO