Statuia Libertăţii din New York: simbolul lui Lucifer, al satanismului şi al francmasoneriei oculte

  •  
  •  
  •  
  •  

Statuia Libertăţii din New York, simbolul Americii, una dintre cele mai celebre sculpturi din lume, amplasată în 1886 la intrarea în New York, cu scopul de a transmite călătorilor sosiți salutul de bun venit pe pământ american. Statuia reprezintă zeița libertății care stă cu un picior pe lanțul rupt al sclaviei; în mâna dreaptă, aceasta ţine o făclie cu flacăra aurită.

Dar, sataniştii întotdeauna au considerat torţa drept un simbol al lui Lucifer. Iată ce ne spune ocultistul Edourd Schure: „Lucifer, recâştigându-şi steaua şi diadema sa, îşi va strânge legiunile pentru noile lucrări ale creaţiei sale. Atras de torţa sa, spiritele celeste vor coborî în jos…iar el va trimite aceşti mesageri din sferele necunoscute către Pământ. Apoi, torţa lui Lucifer va semnaliza ‘De la paradis către Pământ!’, iar Hristos va răspunde ‘De la Pământ la paradis'”.

Această explicaţie a simbolismului torţii o reprezintă credinţă luciferică a faptului că în Bătălia Armagedonului, Lucifer şi forţele sale îl vor învinge pe Hristos şi vor cuceri paradisul. Astfel, torţa semnifică faptul că Lucifer îl va învinge pe Hristos.

Autorul masonic Manley P. Hall, mason de gradul 33, afirmă şi el faptul că torţele reprezintă artele şi ştiinţele oculte, doctrinele şi dogmele prin care lumina Adevărului este făcută vizibilă. Tot un fapt interesant îl reprezintă faptul că una din editurile masonice se numeşte „The Torch Press”, adică „Editura Torţa”.

Din istorie mai aflăm că Statuia Libertăţii a fost oferită americanilor de către francmasonii francezi în anul 1876. Citim din cartea lui Texe Mars, „Maiestatea neagră: Frăţia secretă şi magia celor 1.000 de puncte luminoase”: „Un cadou din partea ordinului masonic, moştenitorii moderni ai organizaţiei Illuminati, statuia Libertăţii a fost sculptată de Frederic Bartholdi, un membru al Lojii Masonice de Alsacia-Lorena din Paris, Franţa. Statuia este semnificativă pentru societăţile secrete care complotează Noua Ordine Mondială.”


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu