Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Vanga, prezicătoarea care ne anunţă că în 2010 va începe cel de-al treilea război mondial

97

Vanga1Nu multă lume crede în clarvăzători, până în momentul în care predicţiile lor se adeveresc. O clarvăzătoare din Bulgaria a devenit cunoscută după ce a prezis căderea turnurilor gemene din SUA dar şi că al Treilea Război Mondial va începe în 2010, scrie pravda.ru.

Vangelia Gushterova, cunoscută mai mult sub numele de Vanga, este o bătrână din Bulgaria care a avut darul de a prevedea dezastrele naturale. De exemplu, femeia a afirmat că “Fraţii americani vor cădea în urma atacului păsărilor de oţel“, cu câteva luni înainte că tragedia de pe 11 septembrie 2001 să aibă loc. Mai mult, localnicii spun că Vanga a prezis începerea celui de-al Doilea Război Mondial, perestroika din URSS, moartea prinţesei Diana dar şi scufundarea submarinului Kursk. Specialiştii au declarat că femeia a prezis şi conflictul armat din Ossetia de Sud.

Al Treilea Război Mondial va începe din pricina unor atentate la viaţa unor conducători guvernamentali

Clarvăzătoarea din Bulgaria spunea că al Treilea Război Mondial va fi declanşat în 2010, în momentul în care se va atentă la viaţa unor conducători guvernamentali şi după un conflict în zona Hindustan, India.

Vanga declara că abilităţile ei neobişnuite au legătură cu prezenţa unor creaturi invizibile însă n-a putut să explice originea lor. Ea a menţionat ca acele creaturi îi dau informaţii despre oameni. Ea vedea viaţa unui om ca un film, de la naştere până la moarte. Însă nu putea să intervină şi să schimbe ce prezicea, întrucât este peste puterile ei, spunea femeia.

Oamenii vor intra în contact cu o civilizaţie extraterestră peste 200 de ani, conform clarvăzătoarei. Vanga era cunoscută şi ca “vraci”, reuşind să vindece numeroase persoane cu ajutorul plantelor medicinale. Bătrâna a declarat că oamenii ar trebui să se vindece cu ierburi naturale din ţară în care trăiesc dar nu este împotriva medicamentelor. Doar că excesul de medicamente “închide uşile prin care natura reface echilibrul din organism cu ajutorul ierburilor”, a spus Vanga.

Vanga2Clarvăzătoarea făcea profeţii şi despre bebeluşi sau copiii nenăscuţi încă. A declarat că vede şi vorbeşte cu oameni care au decedat de sute de ani. Despre viitor nu-i prea plăcea să vorbească însă a mai spus că, în aproximativ 200 de ani, oamenii vor lua contact şi cu civilizaţii din alte lumi. Mai mult de atât, Vanga a declarat că sunt mulţi extratereştri care trăiesc pe Pământ de câţiva ani. Ei vin de pe o planetă, care în limba lor se cheamă Vamfim şi este a treia planetă de la Pământ. Probabil că nu auzise de aşa-numita Biserica Scientologică, dar s-ar fi încadrat perfect printre adepţii sectei dacă s-ar fi ivit ocazia…

Cei care au stat de vorbă cu Vanga au declarat că femeia ştia ziua când urma să moară şi că, după spusele clarvăzătoarei, o fetiţă de zece ani din Franţa îi va moşteni harul iar lumea va auzi de ea, în curând.

Cine a fost Vanga?

Vanga reprezintă unul dintre cei mai cunoscuţi mediumi care au trăit pe Pământ. S-a născut la data de 31 ianuarie 1911 în oraşul Strumită din Iugoslavia, în familia unor plugari săraci. A văzut lumina zilei cu două luni înainte de soroc, era foarte plăpândă, avea urechile lipite de cap şi tot aşa, lipite, degetele de la mâine şi picioare. Mama Vangăi a murit la vârsta de trei ani, rămânând în grija unei vecine pe nume asanita, o turcoaică bună şi miloasă.

La vârsta de douăsprezece ani, a fost prinsă de o furtună grozavă care a purtat-o la doi kilometri distanţă. A fost găsită acoperită cu bucăţi de pământ, pietre şi crengi. Ochii erau plini de praf şi nu-i mai putea deschide, având dureri îngrozitoare. Au dus-o acasă, au spalat-o şi s-au străduit cu toţii să-i aline durerile. I-au spălat ochii cu o infuzie din plante, au apelat la vrăjitoare şi descântătoare, i-au dat apă descântată şi apă sfinţită, dar nimic nu i-a adus alinare. Până-n seara ochii i s-au umplut cu sânge şi, împreună cu irişii, s-au albit. A fost operată de un medic, dar în cele din urmă Vanga a rămas oarbă pentru totdeauna.

Familia ei compusă acum din cinci suflete s-a afundată într-o sărăcie şi mai mare. Deznădejdea era deplină. Vanga plângea întreaga noapte şi se ruga să se facă o minune că ea să vadă din nou, dar minunea nu s-a produs, iar ea nu se putea consola cu gândul că stă ca o greutate pe capul familiei, fără să-i poată ajuta cu ceva. În 1925 a fost admisă la o Casă a orbilor. Acolo Vanga a dus o viaţă fericită în comparatie cu ceea ce trăise până atunci. Avea 18 ani, o înfăţişare îngrijită, iar faţa ei slabă radia împăcare şi mulţumire. Printre elevii Casei se afla un tânăr, iar Vanga, îndată ce-i auzea glasul, inima începea să-i bată fericit-tulburată, iar faţa i se încingea de căldură. Într-o zi el i-a mărturisit că o iubeşte şi i-a propus să se căsătorească. Părinţii săi erau oameni bogaţi şi nu au avut nimic împotrivă să aibă grijă de amândoi. Vanga era atât de fericită, încât părea că nu mai atinge pământul, dar în scurt timp în locul binecuvântării părinteşti, Vanga aprimit o veste care i-a dat o lovitură de moarte. Tatăl ei o anunţă că trebuie să se întoarcă acasă pentru a avea grijă de copii.

Vanga3De aici încolo, Vanga s-a confruntat din nou cu o sărăcie lucie şi chinuri inimaginabile. Ea reprezenta cel mai preţios sprijin pentru fraţii ei, fiind o fată foarte harnică şi pricepută, deşi era oarbă. Ea a început să-şi manifeste darul prezicerii şi obişnuia uneori să vorbească cu fiinţe invizibile nevăzute ochilor celorlalţi. A prezis şi iminenta celui de-al doilea război mondial, deşi cei apropiaţi nu au crezut-o. Cu puţin înainte ca războiul să înceapă, un bărbat înalt, blond şi dumnezeiesc de frumos, îmbrăcat ca un războinic din antichitate, într-o armură ce strălucea în lumna lunii, călărind un cal alb, s-a oprit în faţa porţii Vangăi, a descălecat şi a intrat în cămăruţa întunecoasă. Iradia atâta strălucire, că înăuntru s-a făcut strălucire că ziua. S-a întors către Vanga şi a glăsuit cu voce puternică: În curând lumea se va tulbură şi mulţi oameni vor pieri. Tu vei rămâne în acest loc şi vei prooroci despre morţi şi vii. Nu te teme! Eu îţi voi spune ce să prezici! La 6 aprilie, 1941, aşa cum spusese cu un an în urma Vanga, trupele germane au traversat graniţa iugoslavă.

Vanga a murit în anul 1996, lăsând în urmă o mulţime de profeţii.

Sursa: www.ziua.ro

Orgoni Crystal