Mai mulţi comandanţi din Pentagon cred că OZN-urile vin din iad, fiind conduşi de demoni – afirmă un cercetător ufolog


O figură importantă a Agenției de cercetare OZN-urilor din cadrul Pentagonului susține că mai mulţi comandanţi creştini din cadrul instituției au blocat cercetările pe acest subiect pentru că credeau că OZN-urile provin din iad, fiind conduşi de către demoni.

Cercetătorul de top din domeniul OZN-urilor, Ron James, spune că personalități de rang înalt din guvernul SUA se tem că extratereștrii sunt de fapt demoni. Ron, care este director de relații cu mass-media pentru grupul de cercetare a OZN-urilor „MUFON”, susține că există foarte mulţi şefi din cadrul Pentagonului care s-au opus activității Programului avansat de identificare a amenințărilor aerospațiale (AATIP), deoarece ei cred că Obiectele Zburătoare Neidentificate (OZN) raportate în mod regulat de către sursele militare americane sunt pilotate de creaturi din iad. El susţine că Luis Elizondo, șeful AATIP, i-ar fi spus că „un grup mare de oameni din cadrul Pentagonului cred că fenomenul OZN este asistat de către demoni”.

Acest lobby creștin fundamentalist din cadrul Pentagonului a afectat capacitatea lui Elizondo de a obține finanțarea pentru aprofundarea studiilor privind OZN-urile – susţine Ron. Însă, acelaşi cercetător crede că credința atât în ​​OZN-uri, cât și în Biblie nu sunt lucruri total incompatibile. De exemplu, dacă te uiți în Biblie și citeşti fragmentul cu privire la roata lui Ezechiel, deduci faptul că ar fi putut fi vorba de o navă spațială. În plus, chiar şi Sfinția Sa, Papa, a recunoscut oficial că există viață pe alte planete. Dar, creştinii biblici din cercurile politice din SUA a împiedicat activ cercetarea OZN-urilor – consideră Ron James.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO