Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Nephilim sau „giganţii”, fiii „îngerilor căzuţi” se întorc pe Pământ şi-şi fac apariţia din ce în ce mai des! Fiţi cu mare băgare în seamă!

  •  
  •  
  •  
  •  

ingerii cazutiGiganţii vin! Ei sunt deja printre noi, şi vor să se facă cunoscuţi din ce în ce mai mult, odată ce ne apropiem de sfârșitul acestui veac. De ce? În scopul de a înșela oamenii. Când vor veni ei? Întrucât sfârşitul lumii nu este foarte departe, giganţii sau Nephilim (fiii „îngerilor căzuţi” din Biblie) îşi vor face apariţia din nou pe pământ. Deja ei au fost văzuţi și, cu deplin curaj, ei îşi fac cunoscută prezenţa. Întrebarea care se pune e următoarea: sunteţi pregătiţi?

„Îngerii căzuți” înșeală oamenii să creadă că giganţii sunt de fapt extratereştri. Dar, ei nu sunt decât demoni! De fapt, dacă aţi observat, de zeci de ani, a început o campanie agresivă de prezenţă a OZN-urilor şi extratereştrilor pe Pământ. Credeţi că ea e întâmplătoare? De fapt, există mai multe motive pentru care demonii sunt deghizaţi sub forma „extratereştrilor”:
– Pentru a uni omenirea sub un singur guvern mondial;
– Pentru a deschide ușile unei dictaturi globale Anti-Hristos;
– Pentru a determina”căderea” ( marea apostazie ), așa cum este descrisă ea în 2 Tesaloniceni 2:3: „Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării”;
– Pentru a se promova atacul asupra creatiei din Geneza biblică;
– Pentru a aduna toată omenirea, în scopul luptei împotriva lui Dumnezeu, în marea bătălie a Armaghedonului.

Revelația implicării guvernului cu „civilizaţiile extraterestre” se întâmplă deja, ea fiind legată de prezenţa „îngerilor căzuți” şi a fiilor lor, Nephilim. Vă amintiţi de articolul de acum câteva zile despre „răpirile demonice”? (Răpirile demonice sunt reale! Adevărul şocant din spatele acestor răpiri… Care este planul groaznic al “îngerilor morţii” pentru omenire?) Acolo arătam că nu extratereştrii sunt implicaţi în cazurile de răpire, ci demonii. Ştiţi ce spunea Jacques Vallee, un cercetător de renume în domeniul OZN-urilor? „Examenul medical la care se spune că cei răpiți sunt supuşi, de multe ori însoțit de o manipulare sadică, amintește de poveștile medievale de întâlniri cu demoni. El nu are niciun sens într-un cadru sofisticat sau tehnic; orice ființă inteligentă, echipată cu minunile științifice pe care OZN-urile le posedă, ar fi în poziția de a realiza oricare dintre aceste obiective științifice invocate într-un timp mai scurt și cu mai puține riscuri. Vizualizarea simbolică observată de cei răpiţi este identică cu tipul de ritual de inițiere al călătoriei astrale, care este întâlnită în tradițiile oculte alte fiecărui culturi, ceea ce înseamnă că entităţile descrise cu secole în urmă sunt aceleaşi cu cele de astăzi.”

„Îngerii căzuţi” şi Nephilim se află aici şi acum! Fiţi pregătiţi şi nu vă lăsaţi păcăliţi de înşelătoriile lor!


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu