Proiectul misterios din interiorul Pentagonului pentru investigarea originii OZN-urilor


De decenii întregi, oameni din toate colţurile lumii au vorbit despre lumini şi obiecte misterioase văzute pe cerul lumii. Ele au devenit cunoscute ca şi „OZN”-uri, adică „Obiecte Zburătoare Necunoscute”.

Un cunoscut ziarist de investigaţie, pe nume Leslie Kean, a scris un articol în prestigiosul cotidian „The New York Times” (vedeţi articolul AICI), în care vorbeşte despre existenţa unui proiect secret în cadrul Pentagonului, care are drept misiune identificarea obiectelor zburătoare neidentificate: e vorba de programul AATIP (Advanced Aerospace Threat Identification Program, adică Programul de Identificare a Ameninţărilor Aerospaţiale Avansate). Acest lucru e şocant pentru că, în mod oficial, programul guvernamental de cercetare a fenomenului OZN s-a terminat în 1969, odată cu publicarea lui „Blue Book”.

„Cercetătorii din această zonă au speculat întotdeauna și s-au întrebat ce se întâmplă în spatele scenei. Există o investigație guvernamentală în acest domeniu? Și acum știm că răspunsul este da”, a spus Kean. „Aceasta înseamnă că subiectul OZN-urilor are o anumită credibilitate, din moment ce guvernul nostru o ia în serios pentru a pune la dispoziţie resurse financiare și pentru a studia fenomenul în toți acești ani”.

Potrivit ziaristului de investigaţie, 22 milioane de dolari au fost cheltuite prin programul AATIP din 2007 până la sfârșitul anului 2011. Și, deși finanțarea s-a oprit, Kean spune că proiectul nu s-a încheiat. „Știm că acest program a existat, şi încă există, și a investigat cazuri foarte semnificative de întâlniri ale piloţilor militari cu aceste obiecte neidentificate”, a spus Kean, care a scris cea mai bine vândută carte pe acest subiect „OZN-uri: generali, piloți și oficiali guvernamentali dezvăluie totul”.

Însă domnul Kean vrea să precizeze ceva clar încă de la bun început: obiectele zburătoare neidentificate nu sunt neapărat nave spațiale pilotate de extratereștri: „Nu poţi să vezi ceea ce este inexplicabil ca fiind de natură extraterestră”. Şi totuşi, unele OZN-uri fac lucruri incredibile pe care nicio aeronavă pământească cunoscută nu le-ar putea face. Şi păreau că vin din spaţiul cosmic…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO