Trei epave misterioase au fost găsite în Mexic cu ajutorul lui Google Earth


Un pasionat de OZN-uri şi extratereştri, Scott C. Waring, de pe site-ul ufosightingsdaily.com, spune că a descoperit 3 nave naufragiate misterioase, cu ajutorul lui Google Earth. Descoperirea a avut loc în largul coastei denumite „Costa Verde” din Mexic.

Scott nu spune că ar fi vorba de OZN-uri, însă a rămas uimit de cel puţin o dimensiune din cele 3 nave descoperite. Prima presupusă epavă are 138 de metri, adică mai mult de jumătate din lungimea lui Titanic, care avea o lungime de 269 de metri. Aşadar, ceva extrem de mare.

Scott crede că este o navă de luptă veche şi nu o navă de transport, întrucât ea este subţire de-a lungul capetelor sale. Totuşi, el nu a fost capabil să o identifice: „Am cercetat nave vechi scufundate în zonă, dar n-am putut găsi nicio potrivire”.

Waring spune că a găsit şi o a doua navă mai mică, de aproximativ 61 de metri, despre care spune că avea o cocă de lemn. Cea de-a treia ambarcaţiune găsită este o barcă de pescuit de doar 12 metri lungime.

Scepticii argumentează că nu e vorba de epave, ci doar ar putea fi efectele pareidoliei, atunci când creierul vede obiecte sau forme familiare, cum ar fi fețe sau animale pe diferite suprafeţe.


Lasă un comentariu