Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Trei epave misterioase au fost găsite în Mexic cu ajutorul lui Google Earth

258

blankUn pasionat de OZN-uri şi extratereştri, Scott C. Waring, de pe site-ul ufosightingsdaily.com, spune că a descoperit 3 nave naufragiate misterioase, cu ajutorul lui Google Earth. Descoperirea a avut loc în largul coastei denumite “Costa Verde” din Mexic.

Scott nu spune că ar fi vorba de OZN-uri, însă a rămas uimit de cel puţin o dimensiune din cele 3 nave descoperite. Prima presupusă epavă are 138 de metri, adică mai mult de jumătate din lungimea lui Titanic, care avea o lungime de 269 de metri. Aşadar, ceva extrem de mare.

Scott crede că este o navă de luptă veche şi nu o navă de transport, întrucât ea este subţire de-a lungul capetelor sale. Totuşi, el nu a fost capabil să o identifice: “Am cercetat nave vechi scufundate în zonă, dar n-am putut găsi nicio potrivire”.

Waring spune că a găsit şi o a doua navă mai mică, de aproximativ 61 de metri, despre care spune că avea o cocă de lemn. Cea de-a treia ambarcaţiune găsită este o barcă de pescuit de doar 12 metri lungime.

Scepticii argumentează că nu e vorba de epave, ci doar ar putea fi efectele pareidoliei, atunci când creierul vede obiecte sau forme familiare, cum ar fi fețe sau animale pe diferite suprafeţe.

blank

blank

blank

Orgoni Crystal