Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Societăţile secrete se pregătesc pentru anul 2022: o nouă stea spectaculoasă va apărea pe cer


Anul 2022 va fi un an nemaipomenit pentru astronomi, pe măsură ce o nouă stea va apărea. Steaua va fi primul eveniment vizibil cu ochiul liber de mai bine de 400 de ani și va apărea atunci când două stele se vor ciocni, explozia lor fiind cunoscută sub numele de „boom star”. Noua stea va fi în constelația Lebăda. Când va apare evenimentul, va crea ceea ce se numește „nova roşie” și asta înseamnă că va străluci foarte intens și va fi văzută noaptea.

Ultima dată când a apărut o nouă stea și a fost vizibilă cu ochiul liber a fost în 1604, iar acest lucru s-a datorat unei supernove, rămânând vizibilă luni întregi. Supernova se afla în constelația Ophiuchus, iar rămășițele ei pot fi văzute şi astăzi de astronomi. Supernova se afla la aproximativ 20.000 de ani-lumină, aşadar se afla la o distanță prea mare pentru ca ea să aibă vreun efect fizic asupra Pământului. Cu toate acestea, apariția ei a avut un impact psihologic imens și a condus la o serie de episoade sociologice care au fost remarcabile și care au format radical istoria. Evenimentul din 1604 a fost numit „Supernova lui Kepler”, numită astfel după astronomul care a făcut observații foarte detaliate despre ea.

Interesant e faptul că supernova uriaşă din 1604 a avut un efect semnificativ asupra societăţilor secrete. La începutul secolului al XVII-lea au apărut rozicrucienii, o societate secretă la nivel european, care îşi doreau o „Uniune Europeană”; la începutul secolului al XVIII-lea, mai multe societăţi secrete au fuzionat şi au creat în 1717 ceea ce se numesc astăzi ca fiind „francmasoni”.

Simbolul faimos al francmasonilor este „Ochiul Providenței”; aceasta este prezent pe bancnota de un dolar american, acest lucru conducându-i pe mulți istorici să sugereze că „Părinții fondatori” ai SUA fuseseră influențați de francmasoni. „Ochiul Providenței” arată un ochi în cer, cu razele solare strălucind, aceasta fiind o versiune a unui simbol care fusese folosit de rozicrucieni și care era o reprezentare a noii stele care a influenţat Pământul în 1604.


Lasă un comentariu