Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Cine este această fată care se joacă singură prin păduri? Nimeni nu o recunoaşte…


O imagine ciudată, luată de pe o cameră video de supraveghere la distanță, i-a lăsat mască pe locuitorii şi pe autorităţile unui mic orăşel de 1835 de locuitori din statul New York (SUA). Camera de supraveghere monitorizează o parte din pădurea folosită ca şi teren privat de vânătoare. Proprietarii terenului (și a camerei de luat vederi) s-au prezentat la poliţie după ce au văzut în cameră imaginea unei fetiţe fantomatice.

Potrivit autorităţilor locale, nimeni nu a reuşit să identifice fata din fotografie… Este un oraş atât de mic şi toţi se cunosc acolo între ei şi, totuşi, nimeni habar nu are cine este acea fată. De aceea, s-a ivit ideea că ar putea fi vorba de o fantomă, de un spirit jucăuş şi nu de o fată reală, în carne şi oase.

Pentru șeful poliției din Cambridge, George Bell, ideea unei fetițe fantastice care străbate pădurile din acest mic oraș din statul New York este una nouă: „Am trăit aici toată viața mea și n-am auzit niciodată de o fantomă care să se plimbe prin pădure. Ideea inițială a fost aceea de a identifica cine era copilul. Au trecut câteva săptămâni și încă nimeni nu ne-a spus nimic despre cine ar fi vorba, iar imaginația oamenilor creşte. Nu știu, în orașul ăsta sunt niște lucruri înfiorătoare”.

Bell mai spune că imaginea nu este ceva fals, dar că poliția nu are nicio șansă de a identifica cine este copilul. O fi totuşi vorba de vreun spirit?


Lasă un comentariu