EXCLUSIV! Iar se ascund descoperirile arheologice? N-ar fi exclus ca sub cea mai veche piramidă din lume (cea din Kazahstan) să se fi descoperit mormântul unui zeu-extraterestru…

  •  
  •  
  •  
  •  

Poate că în cea mai veche piramidă de pe Pământ (Sary-Arka, în apropiere de oraşul Karaganda, în Kazahstan) s-a făcut recent o descoperire şocantă, dar care a fost ascunsă publicului.

O echipă de arheologi condusă de Igor Kukuşkin a descoperit în interiorul piramidei un imens mausoleu, despre care s-a crezut iniţial că a fost ridicat pentru un străvechi rege sau conducător. Totuşi, echipa de arheologi a găsit o cameră de înmormântare sub acest imens mausoleu, care s-a crezut iniţial că a fost nedeschisă probabil de milenii întregi.

Odată făcută descoperirea, la locul excavaţiilor şi-au făcut apariţia mai multe organizaţii internaţionale care au coordonat întreaga organizare arheologică de şantier. Totodată, li s-a atras atenţia arheologilor că trebuie să păstreze tăcerea asupra descoperirilor făcute, iar vreme de 1 an nimeni nu a avut voie să scoată o vorbă.

De ce? De ce s-a păstrat tăcerea atât de mult timp? Ce s-a găsit acolo de fapt? S-au aflat totuşi unele informaţii şi au circulat zvonuri că acea cameră de înmormântare a fost deschisă cu ani în urmă, rămânând goală la ora actuală.

Această piramidă din Kazahstan se crede că ar fi cea mai veche din lume, precedând cu 1.000 de ani Marea Piramidă egipteană de la Giza, aflată la 6.000 de kilometri distanţă. Foarte interesant e faptul că, aşa cum scria Yahoo News în 16 august 2016, această piramidă din Kazahstan, care nu s-a păstrat decât foarte puţin din ea, se aseamănă extraordinar de mult cu binecunoscuta piramidă egipteană Djoser, construită în secolul al 27-lea î.Hr.

Aşa cum scriam într-un articol din august 2016 (În sfârşit, a fost găsit! Se pare că a fost descoperit mormântul zeului-extraterestru Osiris, primul faraon egiptean! Acesta s-ar afla ascuns la 30 de metri sub Sfinxul egiptean…), în apropierea piramidei lui Keops, sub Marele Sfinx, s-ar fi găsit mormântul zeului-extraterestru Osiris. Desigur această informaţie nu a fost niciodată confirmată oficial, existând doar un zvon, şi asta pentru că există o adevărată conspiraţie, din partea unor forţe oculte, pentru a se ascunde toate informaţiile cu adevărat importante pentru istoria omenirii.

Ţinând cont de analogia cu posibila descoperire de la Giza, n-ar fi fost posibil ca şi sub piramida din Kazahstan să se fi aflat mormântul unui zeu-extraterestru, la fel ca şi sub piramidele altor locuri importante din lume?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner