După ce au cercetat continentul îngheţat al Antarcticii, naziştii şi americanii ar fi dat acolo peste extratereştrii Anunnaki, ascunşi în baze subterane!


antarctica-civilizatieÎn 1929, istoricii ruși au mediatizat descoperirea unei hărți incredibil de neobișnuite. Harta reprezenta o zonă de coastă care reflecta continentul Antarcticii. Ceea ce era ciudat în legătură cu această hartă era faptul că ea descria un continent acoperit cu vegetație verde, şi nu doar cu zăpadă și gheață. Documentul a fost cunoscut sub numele de „harta lui Piri Reis”, şi s-a ajuns la concluzia că ea reprezenta Antarctica aşa cum era ea în urmă cu peste 6.000 de ani. Dar oare cine ar fi cartografiat acest continent în urmă cu mii de ani? E clar că nu putea fi vorba de o civilizaţie cunoscută de pe Terra, ci de altcineva (vedeţi mai multe în cadrul acestui articol: Enigmatica hartă a lui Piri Reis, veche de 500 de ani, arată că Atlantida din vechime este continentul Antarcticii de astăzi!).

Harta a devenit o obsesie pentru nazişti în anii 30, mai ales pentru Hitler și Himmler. Hitler, care era demult obsedat de ocultism şi istorie alternativă, a devenit convins că Antarctica reprezenta de fapt civilizația pierdută a Atlantidei și credea că el ar fi putut să găsească anumite artefacte mistice îngropate în gheață. Hitler a decis să alcătuiască o echipă pentru a investiga zona, creând o bază subterană artificială pe continent, suficient de mare pentru a ascunde vehiculele de mari dimensiuni folosite în explorarea continentului misterios.

În același timp, naziștii au stabilit, de asemenea, un mic grup de oameni de știință de elită, care au fost însărcinaţi cu investigarea fenomenelor paranormale și cu dezvoltarea unor contacte cu ființe extraterestre. Se spune că acești oameni de știință au dobândit mai multe documente de unde au aflat cum să construiască un disc zburător capabil de zboruri „fantastice”.

Zvonurile că naziștii au colonizat zone din Antarctica au existat timp de zeci de ani, unii membri ai Partidului nazist folosind baza lor ca sediu pentru „Cel de-al Patrulea Reich”. Astfel, se explică numărul mare de observaţii de farfurii zburătoare la sfârșitul celui de-al doilea război mondial.

De asemenea, există şi alte zvonuri care par cu adevărat uluitoare; faptul că naziştii ar fi dat în Antarctica peste celebrii extratereştri Anunnaki, care se pare că şi-au stabilit bazele sub gheţurile Antarcticii. Imediat după sfârşitul celui de-al doilea război mondial, americanii au trimis şi ei mai multe expediţii în Antarctica, cea mai celebră fiind aceea a căpitanului Byrd. Există pe surse mai multe mărturisiri care spun că Byrd ar fi găsit în Antarctica urmele unei civilizaţii necunoscute (vedeţi articolul meu din ianuarie 2014: Întâlnirea fantastică a amiralului Byrd cu lumea ascunsă de la Polul Nord: păduri, munţi, mamuţi, OZN-uri cu zvastică şi oraşe de cristal…)


Lasă un comentariu