Vreţi să obţineţi „energie gratuită”? Atenţie, frecvenţa eterică a lui Tesla s-a schimbat!


Opera lui Nilcola Tesla a fost copleşitoare, asemenea proiectelor multor altor oameni care au încercat să dezvolte sisteme de „energie gratuită” încă din vremea lui Tesla. Multe lucruri s-au schimbat de atunci şi aceasta se reflectă în succesul sau eşecul celor care au dorit să repete experimentele lui Tesla.

Graţie lui Tesla, cunoaştem de mai bine de 80 de ani că o antenă simplu reprezintă un conductor electromagnetic care transformă undele radio din spaţiul cosmic liber în curent electric. Iar această conversie electromagnetică poate alimenta toate maşinăriile noastre, inclusiv automobilele.

În epoca lui Tesla, „frecvenţa eterică” „interceptată” de acesta era de 7,56 Hz. Această frecvenţă a fost corectă în majoritatea anilor care au trecut de atunci. Totuşi, pentru mai multe motive, aşa cum sunt ele explicate în cartea „Planet Earth: The Universe’s Experiment”, adică „Planeta Pământ: experimentul Universului”, „frecvenţa eterică” s-a schimbat din 21 iunie 2002 la 3.500 Hz.

Aşadar, cei care lucrează cu dispozitive de „energie gratuită” trebuie să reajusteze frecvenţa de intrare la 3,5 kHz. Aceasta este frecvenţa care vă permite acum producerea de energie gratuită.

Foto: prelucrare proprie

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock