Armele psihotronice mortale ale ruşilor… oamenii pot fi omorâţi de la distanţă prin telepatie!

1259

Binecunoscutul general român Emil Streinu ne vorbeşte la un moment dat despre incredibilele arme psihotronice pe care ruşii le-ar deţine.

Astfel, abilitatea de a hipnotiza persoane aflate la distanţă şi de plantare a unor sugestii în capetele lor a permis ruşilor să-şi influenţeze inamicii. Ani buni de cercetări în această direcţie au condus la dezvoltarea abilităţii de ucidere la distantă, puterea de a face ca inamicul să cadă mort prin mijloace telepatice. Vladimir Jironovski a declarat la televiziunea britanică faptul că Rusia dispune de persoane care pot ucide pe oricine aflat la mii de kilometri distanţă.

Eduard Naumov, un vestit parapsiholog rus, declara: „Un generator psihotronic poate influenţa un individ sau o mulţime de oameni. Acesta poate afecta memoria şi mecanismul de funcţionare a atenţiei. Un aparat psihotronic poate provoca oboseală fizică, dezorientare sau poate altera comportarea unei persoane.”

Ziarul rus “Izvestia” din 24 septembrie 1997 prezenta un articol intitulat “Ei puteau produce zombi în URSS”. Articolul descria experimentele KGB-ului şi ale Armatei Roşii cu scopul pregătirii unor arme hipnotice împotriva Occidentului. Erau prezentaţi sateliţi psihotronici sovietici capabili să emită semnale care aveau capacitatea de a controla şi corecta comportamentul populaţiei de pe o suprafaţă egală cu suprafaţa Angliei. Exista o zonă de transmiţătoare psihotronică pentru controlul minţii, care conţinea cel mai puternic transmiţător nonionizant din lume, alimentat cu energie de la complexul de centrale nucleare Cernobîl. S-a afirmat că acest transmiţător ar fi schimbat starea mentală a întregii populaţii din Occident. Semnalele sale acţionând de-a lungul unei perioade de zeci de ani asupra populaţiei sănătoase a dus la apariţia a numeroase cazuri de dezordini mentale – toate prin mijloacele modificării psihotronice.

Vladimir Jirinovski a afirmat la televiziunea BBC că ruşii posedă arma psi, capabilă ca prin intermediul telepatiei să ucidă la distanţă. De fapt, sovieticii descoperiseră cum să ucidă la distanţă cu câteva decenii în urmă. Dr. Nicolai Koklov, un fost agent KGB care s-a mutat în Occident, a fost „închiriat” de CIA în 1976 pentru a primi informaţii despre stadiul de pregătire a războiului psihologic în URSS. El a adus dovezi asupra cercetărilor psihice negative în 20 de laboratoare secrete, în care lucrau sute de cercetători de prim rang.

Aparatura psihotronică, destinată uciderii sau îmbolnăvirii oamenilor, a fost testată pe duşmanii statului. Experimentele telekinetice au fost produse pentru a demonstra cât de mult poate influenţa în rău un adept paranormal, o persoana neantrenată prin folosirea minţii asupra materiei. Deţinuţii din închisori care au fost supuşi unor astfel de teste aveau vasele capilare ale creierului sparte prin telekinezie, ceea ce provoca embolisme masive în creiere. Telekinezia a mai fost folosită pentru a opri bătăile inimii, astfel încât să poată induce un atac de cord.