8 adevăruri şocante despre extratereştri şi OZN-uri pe care le-a descoperit cercetătorul dr. Steven Greer


Imagine: maxpixel.net (Commons Creative – free)

Steven Greer este un binecunoscut ufolog și medic american, care a fondat „Orion Project” și „The Disclosure Project” – 2 organizaţii care se ocupă cu cercetarea fenomenului OZN-urilor şi extratereştrilor. Având colaborări cu diverşi specialişti din serviciile secrete şi Armată, Steven Greer a ajuns la concluzii care nouă, oamenilor obişnuiţi, s-ar putea să ni se pară chiar şocante.

Iată concluziile care le-a tras acest cercetător cu privire la fenomenul OZN:

1) Unele OZN-uri sunt nave spaţiale extraterestre care sunt pilotate de entităţi biologice extraterestre (EBE) ce locuiesc pe o altă planetă sau într-un alt sistem solar.

2) Există în prezent mai multe civilizaţii extraterestre care sunt implicate în activităţi legate de planeta noastră. Aceste civilizaţii extraterestre lucrează fie la unison, fie unele împotriva altora.

3) Fiinţele extraterestre au baze în acest sistem solar dar şi baze temporare pe Pământ, în special sub apă. Nu se poate spune locaţia acestor baze, aceste informaţii clasificate punându-le în pericol.

4) Contactul direct, la vedere şi complet cu civilizaţia umană a fost evitat din mai multe cauze:

– nevoia de a evita subminarea timpurie a civilizaţiei pământene;

– aducerea într-o zonă de risc a propriei lor civilizaţii, date fiind tendinţele violente ale umanităţii;

– existenţa unui plan de a permite un contact gradat mai profund cu societatea umană, astfel încât oamenii să aibă posibilitatea să se obişnuiască cu realitatea existenţei altor fiinţe inteligente în Univers.

5) Tehnologia extraterestră este cu stricteţe păzită, atât de EBE, cât şi de agenţiile secrete ale marilor puteri, datorită posibilităţii de aplicare a acesteia în domeniul militar, ceea ce ar ameninţa grav securitatea mondială.

6) Guvernul SUA are în posesie mai multe OZN-uri şi trupurile decedate ale mai multor fiinţe extraterestre. Deşi există dovezi care arată cu certitudine că aceste agenţii încearcă să înţeleagă şi să aplice tehnologia foarte evoluată a sistemelor de funcţionare a acestor nave, eforturile lor nu au avut un succes operaţional.

7) Navele spaţiale extraterestre utilizează principii şi legi ale Universului fizic, care nu sunt încă pe deplin înţelese de oameni. De exemplu, sunt folosite tehnologii antigravitaţionale, sisteme de energie hiper-dimensionale, tehnologii de interschimbare materie/energie etc.

8 ) Extratereştrii au dezvoltat capacităţi mentale – telepatia, previziunea, vederea la distanţă şi altele – ceea ce indică faptul că au dezvoltat „ştiinţa conştiinţei” la un nivel care egalează sau depăşeşte tehnologiile lor fizice avansate. Şi oamenii au aceste capacităţi, dar ele rămân în mare parte nedezvoltate la majoritatea dintre ei.