Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

FBI crede că extratereştrii există … cine-s conspiraţioniştii acum?

127

blank“Extratereştrii chiar există. O dovedeşte o notă internă şi secretă, publicată de FBI pe internet. Daily Mail relatează că biletul conţine informaţii despre extratereştrii care au aterizat în New Mexico, Statele Unite, în iulie 1947. Dosarul, cunoscut sub numele de Roswell, după oraşul în care s-ar fi petrecut strania întâmplare, a fost ţinut strict secret până acum.

FBI-ul a publicat pe site-ul ,,The Vault” mii de documente despre OZN-uri şi creaturi din spaţiu. Printre acestea şi nota adresată directorului FBI de Guy Hottel, un agent special de la biroul din Washington.

În martie 1950, agentul dezvăluia că un anchetator al forţelor aeriene a declarat că a găsit în New Mexico trei farfurii zburătoare. Obiectele erau circulare şi cu un diametru de 15 metri. În fiecare OZN erau trei cadavre cu formă umană, care măsurau doar 90 de centimetri, scria agentul FBI. Cadavrele erau îmbrăcate în haine metalice cu o textură foarte fină, iar trupurile erau bandajate asemenea piloţilor de încercare.

Agentul FBI mai scria că OZN-urile au fost găsite în New Mexico pentru că în zonă exista un radar foarte puternic, care ar fi interferat cu sistemele de control ale farfuriilor zburătoare. Orăşelul Roswell a devenit celebru după ce au început să circule poveşti despre extratereştri găsiţi pe câmp, lângă o bază militară, în iulie 1947.

Publicarea notei secrete a FBI va alimenta teoria conspiraţiei potrivit căreia guvernul american ar fi muşamalizat dosarul Roswell.”

Sursa: Realitatea.net

P.S. Despre ştirea aceasta nu am prea multe de comentat. Dacă credeţi că FBI-ul a făcut publice aceste arhive doar de dragul aflării adevărului, vă înşelaţi amarnic. Referitor la existenţa extratereştrilor şi OZN-urilor…nu cred că mai poate exista cineva care să se îndoiască de prezenţa lor. De-a lungul timpului au existat mii şi zeci de mii de dovezi care au demonstrat acest lucru. Că noi, conspiraţioniştii, am fost luaţi în râs de aşa-zişii oameni raţionali şi oameni de ştiinţă, e un lucru binecunoscut. Am fost făcuţi nebuni, idioţi, cu imaginaţie bogată, că visăm toată ziua conspiraţii… iată că până la urmă s-a dovedit că avem şi dreptate.

Ideea e alta: de ce acum? De ce tocmai acum autorităţile americane au hotărât să desecretizeze o parte din documentele privind extratereştrii? De ce nu alte dovezi mai convingătoare n-au fost făcut public? Eu nu cred în bunăvoinţa lor…aşa că tare am impresia că e din nou o operaţiune de “mascare” a unor evenimente foarte importante prezente sau imediat următoare, de care noi încă nu ne dăm încă seama. E greu de ghicit acum despre ce-ar putea fi vorba. Nu rămâne decât să aşteptăm perioada următoare. Eu cred că în curând vom asista la ceva extrem de spectaculos.

Orgoni Crystal