Panică la Observatorul Naţional Solar din New Mexico (SUA)! FBI-ul a evacuat zona, dar păstrează secretul! Ce s-a descoperit acolo?


Observatorul Național Solar din Sunspot, New Mexico (SUA) a fost evacuat și blocat de săptămâna trecută; FBI-ul este implicat, dar autorităţile americane nu vor să spună care este motivul.

„Am decis să scoatem temporar această facilitate ca o măsură de precauție și colaborăm cu autoritățile competente în această chestiune„, a declarat purtătoarea de cuvânt a Asociației Universităţilor pentru Cercetare în Astronomie, Sheri Lofson. Şeful poliţiei locale, Benny House, a declarat că „FBI-ul refuză să ne spună ce se întâmplă”.

Sunspot se află în Munții Sacramento din regiunea Otero. În prezent există un telescop de lucru la observator, unde Universitatea de Stat din New Mexico desfășoară cercetări.

Oare ce se întâmplă? Oare astronomii care au lucrat la observator au fotografiat „ceva” în apropierea Soarelui sau în spațiul cosmic, ceva care trebuie să rămână secret şi publicul nu trebuie să ştie? Tot ce e posibil!

Sau poate că în zonă au ajuns entităţi din alte dimensiuni? Foarte interesant e faptul că, potrivit unui martor ocular, în zona evacuată a observatorului se afla un elicopter negru, mai mulţi oameni în jurul antenelor, dar şi mai multe echipe de lucru pe turnuri. Însă nimeni nu spune nimic, aşa că speculaţiile tot vor apărea.

Vedeţi, dragi cititori, de ce oamenii sunt suspicioşi şi tind să dea dreptate conspiraţioniştilor? Pentru că tot timpul autorităţile au de ascuns câteva ceva, ne mint, nu comunică cu oamenii…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): intellihub.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock