Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Lady Gaga, păpuşa Illuminati (partea 2): să dansăm pe tărâmul ocult

273

Lady Gaga 25Acest articol este continuarea primului material despre Lady Gaga (https://www.lovendal.ro/wp52/lady-gaga-papusa-illuminati-sau-cum-poti-controla-mintea-umana/), publicat în exclusivitate şi în premieră în România de site-urile lovendal.ro şi almeea.ro. Articolul respectiv a produs destule valuri şi controverse, fiind preluat pe multe site-uri româneşti, şi chiar de anumite publicaţii (ca “7 Plus”). Trebuie să recunoaştem: Lady Gaga este o cântăreaţă foarte controversată. E adevărat că marketingul din jurul ei e foarte puternic, ceea ce o face ca să se vândă, dar, totodată, e adevărat şi faptul că şi simbolistica ocultă pe care o înconjoară pe Lady Gaga e la fel de puternică.

Poate că unora li s-au părut ridicole asemănările dintre simbolistica organizaţiei Illuminati cu Lady Gaga, gândindu-se că totul e doar o nebunie, dar oare sunt ei conştienţi de manipularea de care au parte din partea unor organizaţii secrete? Oamenii nu-şi dau seama că sunt manipulaţi; conştientul lor nu realizează asta. Dar în subconştient, le sunt impregnate mesaje, imagini, sunete şi simboluri, care le determină acţiunile lor conştiente viitoare. De aceea, vă îndemn din toată inima, să fiţi vigilenţi!

În articolul care urmează, vă voi prezenta alte dovezi care vin să întărească ideea că Lady Gaga nu e decât o marionetă în mâinile organizaţiei oculte Illuminati.

Templul masonic, prezent în fotografiile lui Lady Gaga

Pentru acei care, din articolul anterior, mai au încă dubii privind influenţa simbolistică francmasonică în apariţiile lui lady Gaga, iată în continuare dovada care arată foarte clar legătura cântăreţei cu francmasoneria: poza din lateral este realizată în interiorul unei loji masonice. Dacă aveţi cunoştinţe elementare de francmasonerie, aţi şti de fapt importanţa celor două coloane gemene de templu, Ioachim şi Boaz, care sunt reprezentate într-o mulţime opere de arte masonice.

Lady Gaga se află aşezată între două coloane masonice, purtând pantofi Hello Kitty, şi, din punct de vedere simbolistic, aspectul ei e în strânsă legătură cu un program de control al minţii (inocenţă, copilărie, reeducare, etc.) Ochii ei sunt închişi, dar pe pleoapele ei sunt desenaţi doi ochi deschişi, ceea ce, din punct de vedere simbolic ne transmite următorul mesaj: ochii săi par deschişi, dar totuşi sunt închişi.

Ce reprezintă cele două coloane, Ioachim şi Boaz, putem citi dintr-un dicţionar de simboluri religioase:

Ioachim şi Boaz reprezintă o pereche de coloane simbolice, descrise în scrierile biblice, privind templul lui Solomon şi fiind prezente în templurile masonice. În Cabala mistică, Ioachim şi Boaz sunt coloanele copacului vieţii şi reprezintă mila şi severitatea.

Coloanele templului masonicIoachim este polaritatea masculină a Universului, lumina, mişcarea, activitatea, electronul. Boaz este polaritatea feminină a Universului, reprezentând întunericul, pasivitatea, receptivitatea şi tăcerea. Cele două coloane este echivalentul occidental al lui Yin-Yang, adică contrariile aflate în echilibru.

Francmasonii au preluat acest simbol, căruia i-au dat semnificaţia de dezvoltare spirituală a omului. O legendă masonică spune că filozoful grec Pitagora a descoperit coloanele şi, împreună cu Hermes Trismegistus, le-a folosit pentru a descoperi toate secretele Geometriei.

lady gaga pe tronul masonicLady Gaga, pe tronul masonic

În poza următoare, Lady Gaga, se află pe tronul masonic, pe fiecare parte a sa aflându-se cele două coloane gemene de care am vorbit mai sus. Ea poartă o rochie Hello Kitty, şi pozează într-o postură de manechin. Mâinile sale sunt poziţionate într-un anumit fel, încât aduce aminte de dictonul hermetic “ceea ce se află sus, se află şi jos”.

Deasupra capului lui lady Gaga se află simbolul francmasonic al compasului. Precum se ştie, francmasonii, înainte de a deveni o organizaţie ocultă, reprezentau breasla liberă a zidarilor, a constructorilor de temple şi biserici. În aceste construcţii, ei se foloseau de instrumente ca echerul şi compasul, care au devenit astfel simbolurile lor. Deşi, compasul şi echerul aveau la începuturi doar o semnificaţie “inginerească”, în momentul transformării francmasonilor în organizaţie ocultă, compasul şi echerul s-au transformat în simboluri total diferite.

Vom citi din acelaşi dicţionar de simboluri religioase ce reprezintă echerul şi compasul:

compas si echerCompasul este unul dintre cele mai obişnuite simboluri ale francmasoneriei, simbolizându-l pe Dumnezeu ca arhitect al Universului. Ca instrument de măsură, compasul reprezintă judecata şi discernământul. Fiind folosit la desenarea de cercuri, compasul reprezintă simbolul spiritualităţii, eternitatea.

Echerul, surprins şi el în acest simbol, alături de compas, este folosit pentru măsurarea pătratului, simbolul pământului, şi astfel tărâmul materialităţii. Împreună, compasul şi echerul, reprezintă convergenţa dintre spirit şi materie. Cele două simboluri formează hexagrama, adică uniunea pământului cu cerul.

Lady Gaga Fame MonsterMaria, femeia-robot controlată elite, se întoarce din nou

În articolul precedent am relatat faptul că numele de Lady Gaga îşi are originea din videoclipul “Radio Gaga” al formaţiei Queen, în care apar scene din filmul “Metropolis”. Acest film este binecunoscut pentru temele sale puternic oculte (magie neagră, sacrificiul pentru zeul păgân Moloch, controlul minţii, târfa Babilonului).

În filmul “Metropolis”, Maria, o fată din clasa muncitoare, este “aleasă” de către elita mondială şi transformată într-un fel de robot ce poate fi controlat. Astfel, se formează o dihotomie între falsa şi reala Marie, lucru subliniat de Lady Gaga în ultima ei producţie muzicală, “Fame Monster”.

Maria din MetropolisÎn imaginea laterală, luată din filmul “Metropolis”, se poate observa coafura robotului Maria care se aseamănă foarte mult cu cea a lui Lady Gaga. În această scenă din film, androidul Maria trebuie să simbolizeze “târfa Babilonului”, aşa cum este ea prezentată şi în Biblie, în Apocalipsa lui Ioan.

Dăm citire din “Apocalipsa lui Ioan” (17:3-7):

“3. Şi m-a dus, în duh, în pustie. Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.
4. Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.
5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.
6. Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.
7. Şi îngerul mi-a zis: De ce te miri? Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne”.

Lady Gaga in Tara minunilorLady Gaga în Ţara Minunilor şi controlul minţii

La recentul MTV Video Music Awards 2009 (cel mai mare festival muzical internaţional), îmbrăcămintea lui Lady Gaga i-a lăsat pe mulţi telespectatori confuzi şi perplexi. De ce oare? Pentru că cele şase costume pe care cântăreaţa americancă le-a purtat reprezintă şase personaje diferite din binecunoscuta povestire “Alice în Ţara Minunilor”. Dar această povestire, împreună cu “Vrăjitorul din Oz” este foarte cunoscută pentru că prezintă multe aspecte privind controlul minţii.

“Alice în Ţara Minunilor” şi “Vrăjitorul din Oz” sunt două dintre cele mai mari teme care se ocupă de procesul de manipulare a minţii, datorită simbolismului lor ocult, a folosirii “realităţii inversate”, a jocurilor de cuvinte şi a iluziilor.

Alte poze oculte

 

Lady Gaga si chipul metalic, o referinta la "personalitatea modificata" din programul secret MK Ultra

Pe capul lui Lady Gaga se afla reprezentat Baphomet, unul din simbolurile diavolului

 

Concluzii

De la publicarea primului articol despre Lady Gaga (august 2009), simbolismul cântăreţei a continuat să exploteze aceleaşi teme despre care am discutat. Deşi Lady Gaga este o pesroană inteligentă şi educată în simbolism, creaţia acestor poze este opera fotografilor ei, a stiliştilor şi a altor “consultanţi”. Indiferent dacă ea este conştientă de fenomenul de manipulare a minţii pe care-l promovează sau este ea însăşi o simplă victimă, un singur lucru e clar: simbolismul ocult este prezent din plin la această cântăreaţă.

Totuşi, trebuie să fim sinceri şi să recunoaştem că Lady Gaga nu este prima şi singura cântăreaţă care se foloseşte de aceste simboluri oculte; ele mai sunt prezente şi la alţi muzicieni de renume. Dar la Lady Gaga frapează că referinţele pe care le trimite la controlul minţii, la societăţile secrete, la zeul Baphomet, sau la filmul “Metropolis” sunt prea evidente, pentru a crede că totul e doar o coincidenţă sau rezultatul unei expresii artistice. Există o campanie media susţinută prin care aceste simboluri sunt împinse în faţa publicului. Şi ce ar trebui să facem? Aşa cum ne spune Lady Gaga, în prima sa melodie: “Just Dance”, adică să dansăm…Pe ritmurile impuse de oculta mondială.

Orgoni Crystal