Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Iarăşi a avut dreptate Einstein

95

Cosmos20O cursă nebună prin Univers, care a durat aproximativ 7,3 miliarde de ani s-a încheiat recent, iar concluzia este categorică: fizicianul Albert Einstein a avut dreptate!

Două particule puternic încărcate au ajuns la telescopul spaţial NASA, Fermi Gamma-ray, la o distanţă de doar o secundă una de cealaltă. Încântaţi, oamenii de ştiinţă cred că aceasta ar putea fi dovadă care susţine veridicitatea teoriei spaţiu-timp emisă de Einstein.

Fotonii şi-au început maratonul după ce au fost lansaţi în spaţiu de către una dintre obişnuitele explozii de raze gamma, cel mai probabil, o consecinţă a coliziunii dintre două stele de neutroni, cele mai dense obiecte cunoscute din Univers. Unul dintre fotoni poseda de un milion de ori mai multă energie decât celălalt, însă aceştia au ajuns aproape în acelaşi timp. În viziunea lui Einstein asupra unităţii spaţiu-timp toate formele de radiaţii electromagnetice, de la raze gamma până la razele X, circulă prin vacuum-ul spaţiului cu aceeaşi viteză, fără a conta cantitatea de energie pe care o poartă. Însă alte teorii noi ale gravitaţiei susţin că textura fotonului încărcat puternic va încetini viteza de deplasare a acestuia, în favoarea celui mai puţin încărcat.

Rezultatele telescopului spaţial Fermi par să contrazică teoriile recente ale gravitaţiei, în vreme ce experţii sunt de părere că întârzierea de doar o secundă este insignificantă, în condiţiile unei călătorii care a durat mai mult de şapte miliarde de ani. “Aceasta măsurătoare elimina supoziţiile noilor teorii care susţin o dependentă între încărcătură energetică puternică şi viteza de deplasare”, declară profesorul Peter Michelson din cadrul Universităţii Stanford.

Sursa: www.bzi.ro

Orgoni Crystal